Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya dizisi 13 Mayıs Çarşamba 84. bölümde Thapki duygularını açıyor!

Aşk Bir Rüya dizisi 13 Mayıs Çarşamba 84. bölümde Thapki duygularını açıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinin 13 Mayıs Çarşamba günü 84. bölümü yayınlanacak. Dizinin bu bölümünde Thapki duygularını açıyor… Detayları haberimizde bulabilirsiniz. Aşk Bir Rüya’da bu akşam Bihan’ın Şina’yla nişanlanmasına dayanamayan Thapki sonunda duygularını itiraf eder. Sonunda istediği cevaba ulaşan Bihan Thapki’ye her şeyin bir oyun olduğunu anlatır. Bihan ve Thapki sonunda mutlu olacak mı?

Bihan bir kandil alır ve Thapki’ye kandildeki ateş sönene kadar duygularını açmazsa Şina’yla nişanlanacağını söyler. Nişan töreninde Bihan ve Şina’yı yan yana görünce soluğu Balu’nun yanında alır. Balu’dan yardım isteyen Thapki onun anlattıklarıyla kalbinin sesini dinlemeye karar verir ve Bihan’ın yaktığı kandili de alıp onun yanına gider.

Bihan’ı Şina’yla görmeye dayanamadığını söyleyen Thapki sonunda aşkını ilan eder. Duydukları karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Bihan her şeyin bir oyun olduğunu itiraf eder. Bihan ve Thapki sonunda mutluluğu yakalayabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 22:30, hafta sonu 22:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan