Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Colbay o sahnede Hekimoğlu hayranlarının içini cız etti!

Damla Colbay o sahnede Hekimoğlu hayranlarının içini cız etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu’nda Damla Colbay’ın canlandırdığı Zeynep karakterinin başladığı ve sonrasında geldiği nokta arasında büyük farklılık var. İzleyiciler ilk başlarda ‘mıy mıy Zeynep’ olarak gördükleri ve çok da önemsemedikleri karaktere 13.bölümde adeta sarıldı… Sosyal medyada da birçok izleyici Zeynep’in duruşuna destek vererek bu karakterin gözünde büyüdüğünü belirtti.

Hekimoğlu’na hayranlık duyan ve masumca da bir aşk besleyen Zeynep, Ateş Hekimoğlu ile yaptığı konuşmanın ardından “Hoşçakal Hekimoğlu” diyerek kapıdan çıkıp gitti.Ancak bu sahne izleyicilerin yüreklerine dokundu. Ateş’in doğru olduğuna inandığı şeyleri yaptığını söyleyen Zeynep, “Bana karşılık vermek doğru gelmiyor size, biliyorum. Benim bu durum karşısında elimden tek bir şey geliyor, gitmek” diyerek izleyicileri kalplerinden yakaladı.

Hekimoğlu ile son kez el sıkışmak için elini uzatan Zeynep’in karşılık bulamaması ve vedası sırasında kapının önüne gelip duraklaması izleyicilerin içini cız etti.Bu sahneyi yorumlayan dizinin hayranları Ateş ile Zeynep’i birbirlerine yakıştırdıklarını ve aralarında duygusal bir ilişki olmasını da desteklediklerini belirten yorumlar yaptı.

Tabii ki hiçbir izleyici Zeynep’in diziden gidişine taraftar değil ve bir şekilde bu karakterin devam etmesini istiyorlar. İşte Zeynep’in gönülleri kazandığı o sahne: