Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi dizisine Keremcem kurtarıcı rolüyle geldi!

Aşk ve Mavi dizisine Keremcem kurtarıcı rolüyle geldi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

atv ekranlarında Cuma günleri izleyicilerle buluşan Aşk ve Mavi dizisinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen 74. bölümünde Emrah’ın canlandırdığı Ali karakteri ölerek diziye veda etmişti.

Emrah’ın diziden ayrılacağı 1 ay öncesinden belliydi. Yapımcı ile ücret anlaşmazlığı yaşayan Emrah, diziye bu nedenle veda etti.

Zaten reytinglerde bir hayli sıkıntı yaşayan Aşk Ve Mavi dizisine yeni katılan Keremcem ise adeta kurtarıcı rolüne büründü. Burcu Kıratlı’nın canlandırdığı Mavi ile Keremcem’in hayat verdiği Yaman karakterleri artık dizinin sürükleyici öğeleri olacak.

Düşen reytinglerin yeniden toparlaması umut edilen Keremcem, bunu başarabilir mi bilinmez ama fragmanlardan bile anlaşılan bir hareket katacağı şeklinde. Dizinin reytinglerini artırması için köklü bir değişime ihtiyaç vardı. Bakalım Keremcem ismi bu noktada ne kadar etkili olacak?

Yaman karakterine hayat veren Keremcem, tam bir ters köşe yapacağa benziyor…

Aşk ve Mavi dizisine Keremcem kurtarıcı rolüyle geldi! 7

Yaman’ın kim olduğu, aile ile ilişkileri, neyin peşinde olduğu merak konusu.

Aşk ve Mavi dizisinin tanıtımlarında esrarengiz bir izlenim veren Yaman’ın hikayeye hareket katacağı kesin…

Yayınlanan tanıtımda “Ailenizle ilgili her şeyi öğrendim. Ruhunuz bile duymadı. Şimdi ailemle tanışma vakti” sözleri dikkat çekti.

Yaman’ın aile ile bir derdi olduğu ve bunu çözmeye geldiği anlaşılıyor.

Keremcem’in oynadığı Yaman’ın nasıl bir karakterde olduğu merakla bekleniyor ama tanıtımda görüldüğü kadarıyla ters köşe bir rolle izleyicinin karşısına çıkacak.

AŞK VE MAVİ 75. BÖLÜM FRAGMANI: