Ana sayfa Sosyal Medya Kimse Bilmez’in aşıkları Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya’nın karantina kazancı!

Kimse Bilmez’in aşıkları Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya’nın karantina kazancı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kimse Bilmez dizisinin aşıkları Burak Serdar Şanal ile Özgü Kaya, koranavirüs nedeniyle karantina sürecini Şile’de geçirdiklerini söyledi. Yemek yapmayı sevmeyen oyuncu, evde yemek yapmak durumunda kaldığından bahsetti ve güzel yemek da yaptığını keşfettiğini anlattı.

İşleri nedeniyle normalleşme sürecine girdiklerini anlatan Özgü Kaya, iyi olduklarını söyledi. Burak Serdar Şanal da Şile’de kendilerini 3 ay boyunca eve kapattıklarını çok da sıkıldıklarını anlattı.

Normalleşme sürecinden çok korktuğunu dile getiren oyuncu, “Korka korka geziyoruz” diyerek, tedirginliğini ifade etti. Karantina sürecinde çiftlerin sorun yaşayabildiği hatırlatılınca Burak Serdar Şanal, “Bizi daha çok birbirimize bağladı” ifadesini kullandı.

Özgü Kaya, kayıp yaşayanlara sabır diledi ve bu sürecin az kayıpla sonuçlanmasını beklediklerini anlattı. Diken üstünde olduklarını ve tatil konusunda ne yapacaklarını bilmediklerini anlatan Özgü Kaya, her şeyin başının sağlık olduğunu hatırlattı.