Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da şok üstüne şok! Merve Dizdar da artık dizide yok!

Mucize Doktor’da şok üstüne şok! Merve Dizdar da artık dizide yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder’in Mucize Doktor dizisinde yer almayacağının ortaya çıkmasının ardından bir şok daha yaşanıyor. Temmuz ayının son haftasında yeniden çekimlere başlanacak olan Mucize Doktor dizisinde üst üste şoke eden gelişmeler yaşanıyor.

Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder ile birlikte Damla karakteri ile diziye yeni katılan Merve Dizdar, yapımda artık yok… Dizinin 1. sezondan kalan 13 bölümlük hikayesinin yanı sıra 2. sezona da iyi başlamak için yapılacak değişiklikler sonucunda iki karakterin de artık yapımda yer almadığı ortaya çıktı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kıvılcım karakterinin senaryoda hikayesi bitti. Ayrıca Damla karakterinin de artık devam etmemesi kararı alındığı ortaya çıktı.

Mucize Doktor dizisinin yeni sezonunda kadroya yeni isimler katılacağı da gelen bilgiler arasında. Merve Dizdar ve Özge Özder, youtube sohbetinde buluşmuşlardı. İki ünlü isim Mucize Doktor dizisinin ne kadar başarılı olduğunu ve ne kadar mutlu olduklarını anlatmışlardı.

Mucize Doktor'da şok üstüne şok! Merve Dizdar da artık dizide yok! 7

Her iki ünlü oyuncu da set ortamını çok sevdiklerini ve yeniden arkadaşları ile buluşmayı sabırsızlıkla beklediklerini ifade etmişlerdi. Geçtiğimiz hafta yaşanan bu sohbet programından sonra iki oyuncunun da rollerinin devam etmemesi durumu bir hayli düşündürücü…

Merve Dizdar ve Özge Özder, dizinin iki kötü kadın karakterine hayat veriyordu. Oyuncular, bu roller nedeniyle de sosyal medyada linç kampanyasının hedefi olmuştu. İki ismin de artık yapımda rol almayacak olmaları şaşırtıcı.