Ana sayfa Dizi Haberleri Aslan Ailem aslında kıyasıya sevesiye bir aile meselesi!

Aslan Ailem aslında kıyasıya sevesiye bir aile meselesi!

tarafından ker_def

Aslan Ailem aslında kıyasıya sevesiye bir aile meselesi! 7

PAZAR EKRANININ EN EĞLENCELİ İŞİ

Furkan Kızılay’ın, su altında kalma rekoruna kafayı takmış Rıfkı olarak katılımıyla daha da renklenen karakterlerini, çiftlik paylaşımının ötesinde, farklı öykülerin içine sokmaya başlayan ‘Aslan Ailem’, hâlihazırda Pazar ekranının en eğlenceli işi konumunda. Yarattığı gelişmelerle de bu konumunu geliştirmekte.

Burcunun babasının kaçmasıyla doğan kargaşa ortamından doğan yakınlaşmalara odaklanırken gayet seviyeli bir komedi dili kullanan ‘Aslan Ailem’de en güzel gelişme, ikili ilişkilerin hız kazanması! Zira buradan gerek çiftliğin kaderini etkileyecek ilerlemeler kaydetmek, gerekse diziye duygusal boyut katmak mümkün.

Öyle ki, çiftliğin sahibi olan ve Burcu ile Aslan Ailesi arasında tercih yapmak için düşünen Mahir Bey’in Hayriye Hanım’la okul yıllarından tanışıklığının ortaya çıkması sayesinde yeni bir aşkın da temeli atıldı. Bu iki sevimli karaktere ikinci baharı yaşama fırsatı yaratırken aynı zamanda çiftliğin Aslan Ailesi’ne gitme ihtimalini de bir nebze güçlendirdi. Tabii sadece Mutlu’nun bildiği bu gerçeğin bir de tüm aile bireylerine itiraf aşaması var. Bakalım o süreçte Mahir-Hayriye cephesinde ne gibi gizlilikler yaşanacak!