Ana sayfa Dizi Haberleri Aslan Ailem dizisi 7 Ocak 12. bölüm fragmanı yayınlandı

Aslan Ailem dizisi 7 Ocak 12. bölüm fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

TRT1’in sevilen dizilerinden Aslan Ailem, Ocak ayının ilk haftasında ara vermeyen nadir dizilerden oldu. Aslan Ailem dizisi 7 Ocak Pazar günü saat 20.00’da 12. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak

Başrollerinde Burcu Özberk, Akın Akınözü ve Fırat Altunmeşe’nin yer aldığı Aslan Ailem 12. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Burcu ile Murat’ın arasındaki gerginlik, Umut ile Pelin’in boşanma çabaları, bunun yanında Aslan Ailesi’nin bir arada geçirecekleri yılbaşı gecesi hazırlıklarında yaptıkları sürpriz planları ve dahası ekranlara gelecek…

Burcu’nun babasını ihbar etmesiyle harekete geçen Murat, onun söylediği yere gider. Fakat Tayfun Olgun orada değildir. Babasının kaçmasına yardım ettiğini düşünen Murat, Burcu’yu suçlar. Gerçeği anladığında ise Burcu’nun gönlünü alması kolay olmayacaktır.

Pelin ve Umut’un boşanma çabaları devam eder, ama Mahir’le Hayriye’nin yaptığı planlar onları adliyeden uzak tutar.

Bu arada yılbaşı gelmektedir. Çocuklar anne-babalarına sürpriz, güzel bir gece hazırlamaya çalışırken, Hatice ile Vedat da çocuklar evde olamayacak diye termal bir otelde yer ayırtır. Özenle hazırlanan yılbaşı sofrasına Hatice ve Vedat’ı çağırdıklarında evde olmadıklarını anlarlar.

Çocuklar anne ve babaları gitmeden onlara yetişebilecekler midir? Rıfkı söz verdiği gibi yılbaşı gecesi eve ünlü bir sanatçı arkadaşını getirebilecek midir? Aslan ailesi yeni yıla, her zaman olduğu gibi sevgi dolu yuvalarında birlikte girmeyi başarabilecek midir?