Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Bekiroğlu’ndan Benim Tatlı Yalanım dizisi itirafı

Aslı Bekiroğlu’ndan Benim Tatlı Yalanım dizisi itirafı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aslı Bekiroğlu ile Furkan Palalı birlikte başrolde yer almakta.

Yaz ekranından sıyrılıp, kış sezonunda da devam edebilen diziler arasında yer alan Benim Tatlı Yalanım’da Aslı Bekiroğlu son hafta bir hayli sıkıntılı anlar yaşadı. Sağ dizinden 1,5 süren bir operasyon geçiren, fizik tedavisi de devam eden Bekiroğlu, bu süreçte setteki çalışmaları da aksatmadı.

Ancak ünlü oyuncu genelde durarak oynadı. Bu anlar da ekrana yansıdı.

Aslı Bekiroğlu, dizinin yeni bölümünün ekrana gelmesinden önce yaptığı paylaşım ile yaşadığı sağlık sorununu diziye yansıdığını itiraf etti.

“Bu akşam izleyin topal topal sizin için oynadım, vallaha darılırım” diye yazan Aslı Bekiroğlu, sağlık sorunları yaşa da sette bulunarak işini yapmayı sürdürmesiyle de özveri sergilemiş oldu.

Aslı Bekiroğlu'ndan Benim Tatlı Yalanım dizisi itirafı 13

Aslı Bekiroğlu, hem hastaneden hem de setten yaptığı paylaşımlarla durumu hakkında takipçilerine bilgiler sunmuştu.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Aslı Bekiroğlu'ndan Benim Tatlı Yalanım dizisi itirafı 14 Aslı Bekiroğlu'ndan Benim Tatlı Yalanım dizisi itirafı 15 Aslı Bekiroğlu'ndan Benim Tatlı Yalanım dizisi itirafı 16 Aslı Bekiroğlu'ndan Benim Tatlı Yalanım dizisi itirafı 17

Aslı Bekiroğlu'ndan Benim Tatlı Yalanım dizisi itirafı 18 Aslı Bekiroğlu'ndan Benim Tatlı Yalanım dizisi itirafı 19