Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Bekiroğlu’nun Benim Tatlı Yalanım’da çok beğendiği isim!

Aslı Bekiroğlu’nun Benim Tatlı Yalanım’da çok beğendiği isim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yaz aylarında başlayan ve kış sezonunda da Cumartesi akşamları yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Aslı Bekiroğlu ile Furkan Palalı başrollerde yer almakta.

Lavinya Ünlüer, Aslı İnandık, Ege Kökenli, Gonca Sarıyıldız, Ahmet Saraçoğlu, Seda Türkmen, Sadi Celil Cengiz gibi önemli isimleri buluşturan yapımda, Serkan Demir karakterine de Ali Yoğurtçuğolu hayat vermekte.

2012 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Yoğurtçuoğlu, İçimdeki Fırtına, Jet Sosyete dizilerinden sonra Benim Tatlı Yalanım ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizide rolünü başarıyla canlandıran Yoğurtçuoğlu’na başroldeki arkadaşı Aslı Bekiroğlu’ndan büyük övgü var.

Bekiroğlu, instagram hesabından rol arkadaşını gururlandıran bir paylaşımda bulundu.

Aslı Bekiroğlu'nun Benim Tatlı Yalanım'da çok beğendiği isim! 7

“Olum çok iyisin” notuyla paylaşım yapan Bekiroğlu, samimi tavrı ile dikkatleri çekti. Yoğurtçuoğlu, 19 Mayıs 1984 doğumlu başarılı bir isim.

Dizide, dizindeki menisküs sorunu nedeniyle koltuk değnekleri ile oynamak durumunda kalan oyuncu, geçtiğimiz aylarda bir operasyon geçirmiş ve operasyon sırasında da sinirlere dokunulunca tedavi süreci biraz uzamıştı.