Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver 36. yaş gününde hem sevinçli hem de buruk!

Aslı Enver 36. yaş gününde hem sevinçli hem de buruk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs 1984 doğumlu olan Aslı Enver, 36. yaşını kutluyor. Son yılların en başarılı isimleri arasında gösterilen oyuncu, kariyerinin zirvesinde bulunuyor. İstanbullu Gelin serüveninin geçen sezon bitmesinin ardından, 2020 yılına Babil dizisiyle başladı. Aslı Enver’in oyunculuk yolculuğu başarıyla sürüyor.

Ancak, özel hayatıyla ilgili yaşadığı sıkıntılar ve yanlış adımlar eleştirilere sebep oluyor. Murat Boz ile ayrıldıktan sonra 2 ünlü isimle anıldı… Birisi Uraz Kaygılaroğlu… Ortak arkadaşları vasıtasıyla 2 kez görüştüler ama sonra devam etmek istemediler. İkincisi ise eski basketbolcu Kerem Tunçeri… Görüşmeye başladılar, flört döneminde iken Tunçeri’nin başka kadınlara attığı mesajlar ifşa olunca, aşk da kısa sürede bitti.

Aslı Enver 36. yaş gününde hem sevinçli hem de buruk! 8

Özel hayatında yalnızlık yaşayan Aslı Enver, doğum günü pastasıyla da yine yalnızlığını sergiledi… “Bu kadar pastayı kim yiyecek” diyen oyuncu, paylaşımıyla hem mutlu etti hem de düşündürdü. Aslı Enver’in yeni yaşında hayatı paylaşacağı birisini bulması hayranlarının en büyük dileği…

Pastalar eşliğinde fotoğraflarını yayınlayan Aslı Enver, “Sevildiğini hissetmek için büyük kutlamalara gerek yokmuş. Bu sene de böyle oldu… Tuttum dileğimi ama sadece kendim için değil, herkes için tuttum! Yanımda çekirdek grup, sırtımda hepinizin elini hissettim, teşekkür ve bin şükür günümüze” diye mesaj bıraktı.

Aslı Enver 36. yaş gününde hem sevinçli hem de buruk! 9