Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver ile Murat Boz’un barıştığı iddiasına ilk yalanlama geldi!

Aslı Enver ile Murat Boz’un barıştığı iddiasına ilk yalanlama geldi!

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Aslı Enver ile ünlü şarkıcı Murat Boz’un barıştıkları ve aşklarına kaldıkları yerden devam ettikleri iddiası ortaya atılmıştı.

Magazin medyasında yer alan haberlere göre bu iddiayı ortaya atan isim Flash TV ekranında yayınlanan Esra Balamir”le Bunu da Konuşmak Lazım” isimli programda yer alan astrolog Aytaç Öner idi…

Programda astroloğa sunucu Esra Balamir’in ” Aslı ile Murat barışacaklar mı?” sorusunu yöneltti ve Öner, ” Şu anda barışıklar ve çok mutlular” cevabını verdi!

Bir süredir medyada barıştılar, barışacaklar şeklinde haberler çıkan Murat Boz ve Aslı Enver tarafından hiç bir açıklama yapılmazken ve hiç bir görüntüleri medyaya birlikte yansımamışken yapılan bu açıklama çok şaşırttı.

Stüdyodakilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Öner “Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum” ifadesini kullandı.

Astrolog Öner ağzından mı kaçırdı yoksa bir tahmin mi yapıyor tam anlaşılamamıştı. Ama bu durum medyada geniş şekilde yer aldı.

Bu iddialar üzerine Uçankuş TV, Murat Boz’un menajerliğini de yapan ağabeyi Ali Boz’a ulaştı ve iddiaları sordu.

Ali Boz, “Asılsız haberler. Barışma ya da ilişkilerine kaldıkları yerden devam ediyorlar tarzında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor” diyerek bu garip iddiayı ilk yalanlayan kişi oldu.