Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver kabul ederse yeni dizisi ve rolü hayranlarını mest edecek!

Aslı Enver kabul ederse yeni dizisi ve rolü hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni bir uyarlama dizinin hazırlanmakta olduğu ortaya çıktı. Başrol kadın oyuncu olarak da ismi geçen kişi Aslı Enver… Fox TV veya Show TV talipli kanallar arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız gibi dizilerin yapımcısı olan OGM Pictures imzasını taşıyacak olan yeni dizinin isminin Adım Farah olması bekleniyor. Diziyle ilgili bilgileri de Milliyet gazetesi televizyon yazarı Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Sen Yaşamaya Bak isimli sinema filmiyle Netflix’te gündem olan ve Kaan Urgancıoğlu ile de çok başarılı bir partnerlik yürüten Aslı Enver için şimdi de yeni bir dizi gündemde… Aslı Enver’i en son Babil isimli Star TV dizisinde izleyen televizyon izleyicileri, iki yıllık bir aranın ardından yeniden oyuncuyu ekranda görebilir… Tabii ki dizi için henüz net bilgiler yok ama başrol teklifi için Aslı Enver’in en güçlü aday olduğunu Sina Koloğlu duyurdu.

Peki Adım Farah nasıl bir dizi? Mafyaya karşı mücadele eden bir kadın doktorun yaşadıklarının anlatıldığı dizi için Sina Koloğlu şu bilgileri paylaştı:

“Arjantin yapımı ‘La Chica Que Limpia’ epey ses getirdi. ABD Fox’ta ‘The Cleaning Lady’ adı ile uyarlaması, 5 milyonun üzerinde bir izleyici kitlesini ekrana taşıdı. Şimdi yerlisi geliyor. O3 yapım şirketi çekiyor. Oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede karşılaştığı haksızlıklar karşısında doktor bir annenin direnişi ve bu uğurda mafyanın içine bir temizlikçi kadın olarak girmesi anlatılıyor. ”

Aslı Enver kabul ederse yeni dizisi ve rolü hayranlarını mest edecek! 1

Aslı Enver şayet böyle etkili bir diziyi kabul ederse, akıllara hem Babil dizisindeki polis Ayşe karakteri hem de aynı döneme yansıyan bir reklam filmindeki ajan rolü akıllara gelecektir. Aksiyon yapımlarında başarılı olabileceğini bu iki örnek ile sergileyen oyuncu, şayet Adım Farah isimli diziyle ekrana dönüş yapar ise hayranları bu duruma çok sevinecektir.