Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver, Pelin Karahan, Ceren Moray! Dön Bak Dünyaya şarkısı eşliğinde Kavak Yelleri hatırası!

Aslı Enver, Pelin Karahan, Ceren Moray! Dön Bak Dünyaya şarkısı eşliğinde Kavak Yelleri hatırası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kavak Yelleri dizi oyuncularının klibi içinizi bir tuhaf yapacak! Bir döneme damgasını vuran Kavak Yelleri oyuncuları çok değişti. O günden bugüne hayatlar farklılaştı ama diziye olan özlem hiç bitmedi. “Dön Bak Dünyaya” şarkısı eşliğindeki oyuncuların bugünkü halleriyle hazırlanan klip izleyicileri mest etti.

Pelin Karahan, instagram hesabından videoyu paylaştı.İzleyenler bir tuhaf olduklarını belirten yorumlar yaptı. 2006-2011 yılları arasında yayınlanan Kavak Yelleri dizisi hem o döneme damgasını vurdu hem de oyuncuların bugünkü hallerini yansıtan klip güzel bir hatıra oldu.

Pelin Karahan, Aslı Enver, İbrahim Kendirci, Ceren Moray, Ege Aydan, Didem İnselel gibi birçok ünlü isim klipte yer aldı ve geçmiş ile bugün arasındaki fark da izleyenler için farklı bir deneyim oldu.

Kavak Yelleri oyuncularının bu harika klibi sosyal medyada büyük beğeni topladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle evlerinde bulunan ünlü isimlerin bugünkü halleri, geçmişleri düşünüldüğünde çok ince düşünülmüş bir proje olarak göz doldurdu.

Dizinin hayranları, “Çok özledik. İçim bir tuhaf oldu, çocukluğuma gittim.Ah gençliğim” gibi birçok yorum yazdı.

Dizinin oyuncu kadrosu ve o yıllardaki fotoğraflar da klipte yer aldı. Pelin Karahan, “Kalanlar, gidenler, başka diyara göçenler… Tüm ekibe özlemle” notuyla klibi yayınladı.

İşte o muhteşem klip: