Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver ve Murat Boz ile ilgili şok açıklama! Astrolog, magazincilere haber mi atlattı?

Aslı Enver ve Murat Boz ile ilgili şok açıklama! Astrolog, magazincilere haber mi atlattı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Bir süre önce beraberliklerini bitiren Aslı Enver ve Murat Boz cephesinden gelen haber şoke etti!

Haberin kaynağının gazeteciler değil de bir astrolog olması ise, durumu daha da ilginç bir hale getirdi!

Üstelik o kadar emin konuştu ki herkesi şaşkınlık içinde bıraktı!

İddiaya göre Murat Boz ve Aslı Enver çoktan barıştı ve gayet mutlular!

Medyada yer alan habere göre; Murat Boz ve abisi Ali Boz’a yakınlığıyla bilenen Astrolog Aytaç Öner, konuk olduğu Flash Tv’de yayınlanan “Esra Balamir’le Bunu da Konuşmak Lazım” programında ikili hakkında beklenmeyen bir açıklama yaptı.

Aslı Enver ve Murat Boz ile ilgili şok açıklama! Astrolog, magazincilere haber mi atlattı? 7

Programda astroloğa sunucu Esra Balamir’in ” Aslı ile Murat barışacaklar mı?” sorusunu yöneltti ve Öner, ” Şu anda barışıklar ve çok mutlular” cevabını verdi!

Bir süredir medyada barıştılar, barışacaklar şeklinde haberler çıkan Murat Boz ve Aslı Enver tarafından hiç bir açıklama yapılmazken ve hiç bir görüntüleri medyaya birlikte yansımamışken yapılan bu açıklama çok şaşırttı.

Stüdyodakilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Öner “Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum” ifadesini kullandı.

Astrolog Öner ağzından mı kaçırdı yoksa bir tahmin mi yapıyor tam anlaşılamasa da eğer söylediği doğruysa, yılın haber atlatması olacak bir açıklamaya imza atmış oldu!

Özellikle magazincilerin en küçük bir ipucu alabilmek için peşlerinde koştuğu iki ünlü ismin barışmış olması ve bunu magazinden ustalıkla gizlemiş olması da büyük bir başarı!