Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinin Çiğdem Teğmen’i Gaye Turgut Evin’in, sosyal medyadan hediye sürprizi

Savaşçı dizisinin Çiğdem Teğmen’i Gaye Turgut Evin’in, sosyal medyadan hediye sürprizi

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin yeni sezona geç başlaması, takipçilerini kuşkulandırmıştı. Dizinin devam etmeyeceği düşünüldü ancak bir kaç hafta önce Berk Oktay’ın yeni sezon için anlaşma yaptığı öğrenilince yüreklere de su serpilmiş oldu. Daha önceden stok bölümleri olan dizi, geçtiğimiz hafta yayına başlamıştı.

Yeni sezonda yine heyecanlı bir bölümle ekrana gelen dizide Teğmen Çiğdem Ülgen’i oynayan Gaye Turgut Evin, bu akşam (20 Eylül) ekrana gelecek olan bölüm öncesinde sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bilindiği gibi günlük dizi Beni Affet ile tanınan Evin, daha sonra Savaşçı’da rol almaya başladı ve başarılı performansı ile de izleyicinin kalbini kazandı.

Oyuncu, sosyal medyadan da ilgiyle takip edilen bir isim. Kılıç Timi’nin gözüpek, cesur ismi Teğmen Çiğdem Ülgen’in bir fotoğrafını paylaşan oyuncu, hem bu akşamki yayını hatırlattı, hem de takipçilerine sürpriz bir duyuru yaptı.

Gaye Turgut Evin, paylaştığı postun altına yorum yapıp ekran başında Savaşçı dizisini izleyenlerden bir arkadaşlarını etiketlemelerini istedi.

Bir kişiye de bizzat kendisinin sürpriz bir hediye göndereceğini belirten Gaye Turgut Evin’in sosyal medya paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

Canım Teğmen Çiğdem Ülgen????⚔????????????
????Bu akşam saat 20:00 da @foxturkiye de
#savaşçı #kılıçtimi gecesinde buluşuyormuyuz?

????????Bu postun altina yorum yapan ve ekran basindaki savasçilardan bizi izleyen bir arkadasini etiketlen 1 kisiye kocaman bir hediye paketi suprizi tarafimdan gonderilecektir.Herkese bol şans????????????⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡

Savaşçı dizisinin Çiğdem Teğmen'i Gaye Turgut Evin'in, sosyal medyadan hediye sürprizi 7