Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver’e tepki göstermeyin, sonunu bekleyin!

Aslı Enver’e tepki göstermeyin, sonunu bekleyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisi Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam ediyor.Dizide sekreter Ayşe olarak izlediğimiz Aslı Enver,aslında Polis Nihal çıktığından bu yana oyuncunun hayranları bu durumdan çok mutlu oldu.

Zira Enver’in 3-4 bölüm yok denecek kadar az rolünün olması ve pasif bir karakterde ortaya çıkması hayranlarını hem şaşırtmış hem de kızdırmıştı.

Aslı Enver’in önceki bölüm polis olduğu ortaya çıkınca herkes rahat bir nefes aldı. Yeni bölümlerde oyuncudan daha büyük beklentiler var,ancak sabırlı olunması gerekiyor.

Ranini’ye konuşan Aslı Enver, dizinin hayranlarına bir mesaj yolladı. Enver, ” İlk 3-4 bölüm neredeyse yok denecek kadar az rolüm vardı. Fakat aslolan senaryodur her zaman ve karakterin gizemini, sürprizini senaryo uygun gördüğü zamanda açık etti. Derdi olan bir hikayenin içinde yer almak bazen bütün hikayenin içindeki tek kadın olmaktan daha önemlidir. Seyircinin de tepkisini anlıyorum, fakat hikayemiz o kadar farklı ve güzel ki, sabretsinler diyorum. Ayşe’nin dönüşümünü zaman içerisinde daha net görecekler” şeklinde konuştu.