Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay’ın Onur Tuna’yı bozması yanlış ama sözleri doğru!

Tuvana Türkay’ın Onur Tuna’yı bozması yanlış ama sözleri doğru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ağır Romantik filminin galasında Onur Tuna ile Tuvana Türkay arasında yaşananlar hala konuşuluyor. Onur Tuna, filmi çekerken çok eğlendiklerini söylemiş ve konuşma sırasını da partneri Tuvana Türkay’a bırakmıştı. Türkay da Onur Tuna’nın bu klişe sözlerini eleştiren ifadelerde bulununca da sosyal medyada ciddi şekilde eleştirilere hedef olmuştu.

Yasak Elma dizisinde Leyla olarak da izlediğimiz Türkay’ın bu hareketi sonrasında Onur Tunar, rol arkadaşını instagram hesabından takipten çıkarak yanıt verdi.Türkay da aynı şekilde Onur Tuna’yı takipten çıktı. İşte yaşananlara farklı bir bakış açısı getiren Milliyet yazarlarından İlknur Taş, Tuvana Türkay’ın doğru bir söz söylediğini ama bunu yanlış bir yerde yaptığını ifade etti.

Yazar, “Çekerken çok eğlendik” klişesinin yapılan işi basitleştirdiğini ve ciddiyetine de zarar verdiğini ifade eden yorumunda Tuvana Türkay’a da şu eleştiriyi getirdi:

“Bunu bire bir yapılan röportajda söyleyebilirsin ama gala gecesinde değil. Rol arkadaşını herkesin gözü önünde rencide etmek pek hoş olmadı. Evet, sonunda biri ‘Kral çıplak’ dedi ama o da yerini ve zamanını doğru kestiremedi.”