Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından Kefaret dizisi tüyosunu verdi!

Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından Kefaret dizisi tüyosunu verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazar akşamları Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisinin, ilgi çekmeye devam ediyor. Heyecanlı bölümlerle izleyenleri ekran başına geçiren dizi, gittikçe daha da merak uyandırıyor. Bu hafta 6. bölümü yayınlanacak olan dizinin başrollerinde  Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur yer almakta.

Özge Özcacar ile Ege Kökenli’nin de performansları dikkatleri çektiği dizinin hikayesi de gittikçe daha da ilgi çekiyor. Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı Zeynep’in kaçırılan kızı Elif’i aradığı ve polis olan Sinan’ın da ona yardım etmeye çalıştığı dizide hemen herkes Sude konusuna kilitlenmişti.

Sude’nin Zeynep’in gerçek kızı olup olmadığı hala merak konusuyken, bu hafta ortaya çıkacak bazı gelişmeler ise bu konuda farklı bir durum ortaya koyacak. Heyecanlı bir bölümle gelen Kefaret dizisinin 6.bölümü için Nurgül Yeşilçay da sosyal medyadan merak arttırıcı bir bilgi paylaştı.

Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından Kefaret dizisi tüyosunu verdi! 7

Oyuncu, dizinin yönetmeni Mesude Erarslan ve oyuncu Neco Akdeniz ile çekilen fotoğrafına “Mükemmel bir 6. bölüm” notunu düştü. Fragmanın da yayınlanması ile birlikte Kefaret dizisinde bu hafta dikkat çekici gelişmelerin yaşanacağı da anlaşılıyor…

İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Geldiği gece Sude‘yi gören Can böyle bir bilgiyi babasından saklamaya hakkı olmadığını söyleyerek annesiyle tartışır. Evlenmeye mecbur bırakılan Ahmet kendisine karşı kurduğu komplonun cezasını Meltem’den kat kat çıkartır.

Sinan kaçırılma ile ilgili olarak ele geçirdiği yeni delillerle Sabri’nin kendilerini kandırmış olabileceği sonucuna ulaşır ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir.

Zeynep’in yaşamı Sabri’den kalan büyük servet sayesinde artık çok başka olacaktır.

Keferat 27 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’da Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak.