Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı setine gelen hediye ile gözyaşlarına boğuldu

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı setine gelen hediye ile gözyaşlarına boğuldu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı’nda Yıldız karakterini oynayan Aslıhan Güner, kendisine gönderilen bir hediye nedeniyle gözyaşlarını tutamadı. Oyuncu, şu sıralar yeni sezon için Ordu’da çekimlerde. Hayranları uzun süre yeni sezonu bekledi. Ancak Aslıhan Güner’in yaz ayında hiç beklemediği acı olay, onu çok sarstı.

Bilindiği gibi Kuzey Yıldızı dizisi, pandemi arasının ardından Mayıs ayında yeniden çekilmeye başlamış ve bir kaç bölüm çekiminin ardından sezon arası vermişti. Bu dönemde Balıkesir’de TRT için çekilen Hanımağanın Gelinleri isimli filmde oynadı Aslıhan Güner. Film tamamlanır tamamlanmaz da Muğla’ya gitti tatil için.

Ancak bir kaç gün sonra babasının ölüm haberiyle sarsıldı oyuncu. Ağustos ayının başında yaşanan vefat olayı ile birlikte Aslıhan Güner için de zor günler başladı. Acısını içine gömüp Ağustos ortasında sete giden oyuncu, şimdilerde Karadeniz’in huzur veren yeşilliğinde acısını sarmaya çalışıyor.

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla bunu dile getiren oyuncu, son olarak kendisine gönderilen bir kolyeyi instagram sayfasından paylaştı ve alır almaz çok ağladığını da ekledi. Zira kolyede bir baba ve kızının figürü yer alıyor. Muhtemelen Aslıhan Güner’in babası ile çekilmiş bir fotoğrafından hazırlanmış kolye.

Aslıhan Güner, hediyeyi gönderen kişiye teşekkür etti.

İşte oyuncuyu çok duygulandıran o hediye:

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı setine gelen hediye ile gözyaşlarına boğuldu 7