Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin değişen saçları, Hazar Ergüçlü’nün 15 yaşındaki kaşları…

Eda Ece’nin değişen saçları, Hazar Ergüçlü’nün 15 yaşındaki kaşları…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteriyle ekranlara geliyor Eda Ece. Ünlü oyuncu, sadece televizyondan değil, instagram’dan da ilgiyle takip edilen bir isim. Yaptığı paylaşımlar dikkat çekerken, takipçileri tarafından beğeni ve övgü dolu yorumlar da almakta. Dizide oynadığı karakterle birlikte daha da büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu aslında kumral bir kişi.

Ancak Yıldız karakteri için saçlarını sarıya boyatıyor. Kimi zaman eski saçlarını özlediğini de yaptığı paylaşımlarına ekleyen oyuncu, son olarak dizideki yeni imajı için kuaför koltuğuna oturdu. Yaz sezonunda saçlarını biraz daha kısa kestiren oyuncunun uzayan saçlarına rötuş yapılırken, rengi de hafif açılmış.

Eda Ece, instagram’dan saçının son halini paylaşıp “Süper” notunu düştü. Takipçileri ise oyuncunun yeni saçlarını beğendiklerini belirten yorumlar yapmaya devam ediyorlar. Oyuncunun geçtiğimiz yıl dizide saçları daha da sarıydı. Ancak zaman içinde sadece alt kısımdaki saçlarının daha sarı kaldığı görülüyor.

İşte Eda Ece’nin saçının son hali:

Saçım artık super-duper????????‍♀️ #finally ????

Eda Ece'nin değişen saçları, Hazar Ergüçlü'nün 15 yaşındaki kaşları... 8

Hazar Ergüçlü ise yaptığı paylaşımla yıllar önceye dönmüş. Oyuncunun 15 yaşındaki bir fotoğrafını paylaşarak kaşlarına dikkat çektiği instagram paylaşımında, adeta ince kaşa isyan ettiği görülüyor. Şimdilerde kaşları daha kalın olan oyuncunun, o dönem ince kaş modasına uyması nedeniyle kendi kendisiyle dalga geçtiği paylaşımını aşağıda görebilirsiniz…

When I was 15!!!!! İnce kaş modası keşke ölseymiş o zaman???? #cypriotgirl #missing #tbt

Eda Ece'nin değişen saçları, Hazar Ergüçlü'nün 15 yaşındaki kaşları... 9