Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaştı; Kuzey Yıldızı hayranları heyecan yaptı!

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaştı; Kuzey Yıldızı hayranları heyecan yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı, 2,5 aya yakın bir süre ekrana ara verdikten sonra yeniden izleyicilerle buluşacak. Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin başrolünde yer aldığı dizide, çekimlere önceki hafta başlanmıştı. Dizinin 28. yeni bölümü 6 Haziran Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

Ünlü oyuncular da set hallerini sosyal medya hesaplarından paylaşarak dizinin hayranlarının heyecanını yükseltiyor. Aslıhan Güner, Ordu Çambeli Yaylası’ndan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Aslıhan Güner, “Özlediniz mi benim kırmızı kafamı? Biz çok özledik… Az kaldı kavuşuyoruz” diyerek partneri İsmail Demirci’nin çektiği fotoğrafını yayınladı.

İsmail Demirci de aynı yerden bir paylaşım yaptı ve “Greenbox olsa beğenirsiniz. Ama burası Ordu. Partnörüm çekti” diyerek fotoğrafı Aslıhan Güner’in çektiğini belirtti.

Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi isimlerin de kadroda yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinin dönüşü de sosyal medyada büyük destek buldu.

Dizinin hayranları heyecanla ve merakla yeni bölümleri beklediklerini belirten yorumlar paylaştı.

Dizinin 28. yeni fragmanı da farklı platformlarda milyonlarca kez izlendi.