Ana sayfa Güncel Haberler Bir Zamanlar Çukurova için ‘Saniye meğer’ diye başlık atıp, Selin Yeninci’yi güldürüyorlar!

Bir Zamanlar Çukurova için ‘Saniye meğer’ diye başlık atıp, Selin Yeninci’yi güldürüyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 2 sezondan başarılı performans sergiliyor. Ünlü oyuncu, Saniye karakterine hayat veriyor. Dizinin en etkili oyunculuklarından birisini sergileyen Selin Yeninci, son dönemde büyük popülerlik kazandı.

Selin Yeninci, adeta başrol oyuncularından rol çalan bir noktaya geldi. Dizinin hayranları, Saniye performansı ile oyuncunun rol yapmadığını, karakterini yaşadığını belirten yorumlar yapıyor.

Sosyal medyada da ünlü oyuncunun başarısına yönelik birçok övgü mesajı yayınlanıyor. Selin Yeninci bu kadar başarılı olunca ve bu kadar çok takip edilince internet haber siteleri de bu durumu tık kazanma yarışına çeviriyor.

İşte bu tık kazanma yarışı “Saniye meğer…” diye başlayan birçok başlığa dönüşüyor. Oyuncunun gerçek hali ile dizideki Saniye halini yan yana getiren internet medyası, Selin Yeninci’yi bir hayli güldürüyor.

Bir Zamanlar Çukurova için 'Saniye meğer' diye başlık atıp, Selin Yeninci'yi güldürüyorlar! 7

Ünlü oyuncu kendisiyle ilgili yapılan haberlere iki noktada fena halde takıntılı. Birincisi kardeşinin, sevgilisi ya da kocası olarak tanıtılması…

İkinci ise gerçek hayattaki imajı ile Saniye halinin yan yana getirilerek yapılan “Saniye meğer” diye başlayan haberler.

Kendisiyle ilgili yapılan haberlerde bu iki 2 konuyu çok komik bulduğunu ifade eden oyuncu, şöyle konuştu:

“Benimle ilgili internette en komik şey; birincisi, kardeşimi sevgilim ya da kocam zannetmeleri. İkincisi, oynadığım rol günlük hayatımdaki enerjimden ve görüntümden uzak olduğu için, ‘Saniye meğer’ diye başlıklar atılıyor. Biz ona bayağı gülüyor. Meğer, ne olabilir diye. Neşeli bunlar, güzel.”