Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’e eşi Mert Kılıç’ın hitap şekli şaşırttı! Sürpriz hediyenin notuna yazdı

Aslıhan Güner’e eşi Mert Kılıç’ın hitap şekli şaşırttı! Sürpriz hediyenin notuna yazdı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, şu sıralar Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisi ile gündemde. İsmail Demirci ile birlikte başrolde yer alan Güner, yılın büyük bölümünü dizinin çekimlerinin yapıldığı Ordu’da geçiriyor. Fırsat buldukça ailesi ve eşinin yanına İstanbul’a dönen oyuncu, çoğunlukla onlardan ayrı kalıyor çekimler nedeniyle.

Aslıhan Güner, kendisi gibi oyuncu olan eşi Mert Kılıç ile Şefkat Tepe isimli dizide tanışmış ve 2014 yılında da evlenmişti. Mutlu bir beraberlikleri olan çift, her ne kadar dizi nedeniyle ayrı zamanlar da geçirse, birbirlerine olan aşklarını Aslıhan Güner’in takipçileri yakından görüyor.

Güner, her fırsatta eşi ile buluşmaya çalışırken, aynı zamanda romantik pozlarıyla da dikkat çekiyor. Aslıhan Güner, son olarak eşinin kendisine gönderdiği yılbaşı armağanını instagram sayfasından paylaştı.

Aslında hediyenin kendisini değil ama paketini ve üstünde yazan notu gösterdi oyuncu. Mert Kılıç, eşine gönderdiği hediyeye duygusal bir not düşmüştü ama en çok ona hitap şekli dikkat çekti.

Çiftlerin daha çok “aşkım, canım, bir tanem” gibi tabirlerinin yerine Kılıç’ın eşine ‘yuvam’ diyerek çok daha derin bir anlam yüklediği görülüyor.

Kılıç notta “Yuvam, nice güzel yıllara, beraber sımsıkı sarılarak. Seni çok seviyorum” notunu düşmüştü. Güner de bu paylaşıma aynı hitapla yanıt vererek “Yuvam, birlikte elele kalp kalbe” notunu yazdı.

Böylece ünlü çiftin birbirlerine ‘yuvam’ diye hitap ettikleri de görülmüş oldu. Aslıhan Güner’in o paylaşımını aşağıda görebilirsiniz.

Aslıhan Güner'e eşi Mert Kılıç'ın hitap şekli şaşırttı! Sürpriz hediyenin notuna yazdı 8

Bu arada Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisi için bulunduğu Ordu’da boş vakitlerinde farklı uğraşlar bulmaya çalışıyor. Oyuncunun son uğraşısı ise suluboya. “Yeni terapim, ve evet maalesef resim yeteneği bende bu, bu kadar yani” diyerek aşağıdaki paylaşımı yapmış…

Aslıhan Güner'e eşi Mert Kılıç'ın hitap şekli şaşırttı! Sürpriz hediyenin notuna yazdı 9