Ana sayfa Dizi Haberleri Beyin kanaması geçirmişti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a dönecek mi? Ali Sürmeli’den son açıklama

Beyin kanaması geçirmişti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a dönecek mi? Ali Sürmeli’den son açıklama

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Usta Oyuncu Ali Sürmeli, Eylül ayında beyin kanaması geçirmiş ve ölümden kıl payı dönmüştü. Ünlü oyuncunun yaşadığı bu zorlu günler sonrasında iyileşip ayağa kalkması da sevenlerini, hayranlarını mutlu ediyor. Sürmeli, ekrana son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Doğan Baba rolüyle geliyordu ama yaşadığı rahatsızlık nedeniyle diziye ara vermek durumunda kalmıştı.

61 yaşındaki usta oyuncu, aylar sonra ilk kez menajeri Cem Tatlıtuğ’la Fenerbahçe Parkı’nda yürüyüş yaparken tv100’de yayınlanan Magazin Hattı programının kameralarına rastladı. Oyuncu, son durumuyla ilgili olarak “Yeniden doğdum, yürüme çağındayım. Çok şükür iyiyiz. Kısmetse döneceğiz” açıklamasını yaptı.

EDHO’ya ne zaman döneceği ile ilgili soru üzerine Menajeri Cem Tatlıtuğ, bilgi verdi ve “Çekimler devam ediyor, yapımcı ile yaptığımız görüşmede yılbaşından sonra yeni sezona girdiğimizde Ocak ayında tekrar başlayacağız” dedi.

Rahatsızlandığında oğlunun zoruyla hastaneye gittiğini anlatan Ali Sürmeli, patlıcan ağırlıklı beslendiğini, hastanedeyken de patlıcan yediğini söyledi. Sürmeli, beyin kanaması geçirdiğinde hastaneye gelen EDHO dizisi oyuncuları ve bazı dostlarıyla ilgili olarak da “çok vefalı insanlarmış” yorumunu yaptı.

Beyin kanaması geçirmişti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dönecek mi? Ali Sürmeli'den son açıklama 7

Oktay Kaynarca, Erkan Can, Mahsun Kırmızıgül ve Talat Bulut’a teşekkür eden oyuncu, Hepsine teşekkür ederim, vefalı insanlarmış. Eski arkadaşlar ama Eşkıya’dan daha yeni tanıştık. Bu kadar aranmış olmaktan dolayı hepsine teşekkür ettim ama bu fırsatla tekrar teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu arada doktorların verdiği ilaçları kullanmadığını ve bu yüzden de beyin kanaması yaşadığını, pişman olduğunu anlattı. “Keşke o doktorun verdiği o hapları kullansaymışım. Ben kimyasal şeylere karşı olduğum için kullanmadım. Onun yerine sarımsak, propolis, çörek otu, zerdaçal vs kullandım ama neye kafayı taktıysam, neye üzüldüysem o beyin kanamış” dedi.

Ali Sürmeli “Son dönemde üzecek bir olay yaşadınız mı?” sorusuna da “Demek ki yaşanmış” yanıtını verdi ama detaya girmedi.

İşte oyuncunun röportajının tamamı: