Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den ‘ikizim’ dediği ünlü isme sevgi dolu sözler

Hande Erçel’den ‘ikizim’ dediği ünlü isme sevgi dolu sözler

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncusu Hande Erçel, diziyle olduğu kadar sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çekiyor. Oyuncu, uzun süredir gündemden düşmüyor. Yaptığı, paylaştığı her şey adeta olay oluyor. Tutkulu bir hayran kitlesine sahip olan Hande Erçel, her pozuyla hayranlarının hem beğenisini kazanıyor hem de binlerce yorum alıyor.

Kerem Bürsin ile iyi bir ekran uyumu yakalayan Erçel, magazinde yer alan ‘aşk mı yaşıyorlar?’ şeklindeki haberlere gülüp geçerken, kalbinin aşkla değil ama sevgiyle dolu olduğunu da her fırsatta ortaya koyuyor.

Oyuncu, her boş vaktinde çoğunlukla ailesi ile olmayı tercih ediyor. Özellikle ablası Gamze Erçel’in kızı Aylin Mavi’yi görmeye gidiyor oyuncu.

Teyze olarak yeğeniyle yakından ilgilenen ve onunla adeta dünyayı unuttuğu görülen oyuncunun ailesi dışında çok sevdiği bir isimle de dostluğu dikkat çekiyor. Arkadaştan öte kardeş gibi olduğu Burcu Özberk’e sevgisini her fırsatta dile getiriyor Hande Erçel.

Birbirlerine benzedikleri için Özberk’e “ikizim” diye hitap eden Erçel, son olarak birlikte çekildikleri eski bir fotoğraflarını instagram sayfasından paylaşarak “Çılgın denince akla gelen en güzel şey… İkiz seni çok seviyorum” notunu düşmüş.

İşte Erçel’in o paylaşımı:

Hande Erçel'den 'ikizim' dediği ünlü isme sevgi dolu sözler 7