Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’e pembe ne çok yakışmış! Yasak Elma setinde neşeli çığlıklar! Hazal Kaya’nın sürprizi!

Aslıhan Güner’e pembe ne çok yakışmış! Yasak Elma setinde neşeli çığlıklar! Hazal Kaya’nın sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken 3 ünlü ismin son paylaşımlarına bir bakalım. İlk sırada Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner var. Oyuncu, dizide Karadenizli bir kadını canlandırıyor. Rengarenk kıyafetler giyen Yıldız, tarzıyla da beğeni topluyor.

Aslıhan Güner ise günlük hayatında spor tarzı tercih eden bir isim. Ancak cesur renklerden de korkmuyor. Oyuncu bu kez pembeli halleriyle dikkat çekti.

Aslıhan Güner’in pembe şapkası ve hırkasıyla yakaladığı spor şıklığı aşağıda görebilirsiniz. Oyuncunun kızıl saçlarıyla pembe kıyafetleri de hayranlarından beğeniler alıyor sosyal medyada.

Aslıhan Güner'e pembe ne çok yakışmış! Yasak Elma setinde neşeli çığlıklar! Hazal Kaya'nın sürprizi! 10

Şu sıralar mor saçlı filtreyi sıklıkla kullanan Hazal Kay, yine bir paylaşımıyla takipçilerini sevindirdi. Oyuncunun bir süredir yaptığı paylaşımlara çalıştığını, yorgun olduğunu, bir sürprizi olduğu şeklindeki yorumları da dikkat çekmekte.

Aşağıdaki paylaşımına da yine sevenlerini, hayranlarını merakta bırakan bir telaş içerisinde olduğunu ekliyor oyuncu. Kaya, “…bi şeyler, sürprizler, olaylar” notuyla yaptığı paylaşımla iyice merak ettirmekte!

Bilindiği gibi oyuncunun ismi Netflix’in Pera Palas isimli dizisiyle geçiyor. Hazal Kaya’nın yeni projesine hazırlandığı düşünülüyor ama bakalım bu sürprizin altından ne çıkacak?

Aslıhan Güner'e pembe ne çok yakışmış! Yasak Elma setinde neşeli çığlıklar! Hazal Kaya'nın sürprizi! 11

Yasak Elma dizisinin kamera önünde entrikalar dönüp duruyor ama kamera arkasında neşeli anlar yaşanıyor. 40 günlükten beri Yasak Elma setinde olan Kuzey bebek, hep dizideki annesi Eda Ece’nin kucağında görülüyor. Bu kez Şevval Sam, setin maskotu olan Kuzey’i kucağına almış.

Eda Ece’nin de sosyal medya sayfasından yayınladığı anlarda Kuzey’in televizyondaki balıkları gösteren Şevval Sam’a sevimli çığlıklarla karşılık verdiği o anlar gülümsetti…

Aslıhan Güner'e pembe ne çok yakışmış! Yasak Elma setinde neşeli çığlıklar! Hazal Kaya'nın sürprizi! 12

Aslıhan Güner'e pembe ne çok yakışmış! Yasak Elma setinde neşeli çığlıklar! Hazal Kaya'nın sürprizi! 13