Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Hande Kazanova’ya göre 2019 yılının en en en şanslı burcu!

Astrolog Hande Kazanova’ya göre 2019 yılının en en en şanslı burcu!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Hande Kazanova, burçlarla ilgili yorumlarıyla dikkat çeken bir isim.

Daha önceki kariyerinde dizi oyunculuğu da yapan, hatta Kurtlar vadisi dizisinde canlandırdığı Canan karakteriyle hafızalara yerleşen Hande Kazanova, 2013 yılından bu yana oyunculuk yapmıyor.

Son yıllarda astroloji konusunda kendisini bir hayli geliştiren Kazanova, televizyon ekranlarında da burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam etmekte.

Fox TV ekranında Memet Özer ile Mutfakta programına konuk olan Hande Kazanova, yemek yapıldığı sırada yaptığı burç yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kazanova, 2019 yılının en en en şanslı burcunu da açıkladı.

Kazanova’nın açıklamalarının detayını aşağıda bulabilirsiniz:

“2018’de çok fazla gezegen gerilemeleri vardı. Harekete geçmeden önce çok düşünerek adım atmak zorundaydık. 2019 yılı da ilginç yıllardan bir tanesi olacak. 2018’den birazcık daha bizi zorlayabilir ama 2019 aslında 2002’ye hazırlık yapıyor. Neşe, bolluk temsilcisi Jüpiter, hangi burca giriyorsa, o burcu yılın en şanslı burcu ilan ediyoruz. Bu yıl Jüpiter, Yay burcunda. Yay ve yükselen Yay’lar için en şanslı dönem başlıyor. 12 yılda gelen şanslı bir döngü içindeler. Bu arada ateş elementleri de olumlu etkilenecek. Yani Koç’lar ve Aslan’lar…

EN ŞANSLI BURÇ YAY

Yay Burcu, astrolojide gerili bir ok. Ucu hep ileri bakıyor. Yani Yay burcu, yakın çevresinde olanla hiç bir şeyle ilgilenmez. Gözü hep uzaktadır, gitmediği yerdedir, yemediği yemektedir, tanışmadığı insandadır. Bu yüzden değişik insanlardan, ortamlardan ve farklı kültürlerden çok etkileneceğiz. Yay burcu aynı zamanda iyimser bir burçtur, iyimserliğimiz artacaktır. Cesurluğumuz artacak, ateş elementi olduğu için yaşamdan aldığımız keyfin arttığını göreceğiz.

Bu yüzden bir parça da olsa 2018’den biraz daha iyimser duygular ve iyimser ve cesur hareketler öne geçebilir. Girişken olmamız gereken bir yıl. Bu yıl harekete geçmemiz gereken bir yıl.

Yay’lar yerinde duramayan burçlar. Onlar için ev önemli değildir. Gitmediği yerlere gitmek isteyecek, yemediği yemekleri yemek isteyecekler. Bu yüzden dünya mutfağı da revaçta olacak bu yıl.”