Ana sayfa Dizi Haberleri Asu’yu gönderin! Kızım dizisinde izleyiciyi çıldırtan gelişme!

Asu’yu gönderin! Kızım dizisinde izleyiciyi çıldırtan gelişme!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
tv8’in sevilen dizisi Kızım’da Asu’nun ortaya çıkmasıyla dengeler bir anda değişecek!

Demir, Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra ona gerçek bir baba olmak için büyük çaba harcamaya başladı.

Ona bir yuva kuran Demir’in en büyük yardımcısı da Uğur oldu. Uğur, Öykü’yü amcası gibi sahiplenmeye başladı.

Öykü, bu küçük ailesinde mutlu mesut yaşarken ortaya çıkan Asu, her şeyi karıştıracak şimdi!

Babasının kızına miras bırakmasından sonra Öykü’nün peşine düşen Asu, küçük kızı kendi emellerine kurban mı edecek hep birlikte izleyeceğiz.

Ancak yeni bölümde Demir’in kapısına gelip “Ben Öykü’nün annesiyim” sözlerinden sonra olaylar başka bir yere doğru kaymaya başladı.

Bu hafta yayınlanacak 10. bölümden 2. tanıtım da ekrana geldi.

Demir, Uğur’a Asu’nun geldiği ve Öykü’nün annesi olduğunu anlatınca, Uğur, Öykü’ye sahip çıkıp, bu kadar zaman ortada olmamasına karşın neden şimdi geldiğini sorguluyor.

Bu arada Asu da Öykü’nün okuluna gidiyor.

Öykü, Asu ile birlikte yürürken “Asu abla nereye gidiyoruz” sorusu üzerine Asu’nun “Bilmem” sözleriyle onu nereye götürmeye çalıştığı da merak konusu oldu.

Asu'yu gönderin! Kızım dizisinde izleyiciyi çıldırtan gelişme! 7

Asu, Öykü’yü kaçırıyor mu, yoksa onunla bir iletişim kurmaya mı çalışıyor yeni bölümde hep birlikte göreceğiz.

Dizide konuların hızlı bir şekilde akması, izleyiciyi de mutlu ediyor. Asu karakterinden hiç hoşlanmayan izleyici onun gitmesini istese de Asu, bir süre daha ortalığı karıştıracak anlaşılan.

Candan’ın dizide daha az yer almaya başlaması, Asu’nun baba kızın arasına girmesiyle izleyici de isyan ediyor. Hikayenin seyri Asu gelince değişti ve dizinin takipçileri şimdi sosyal medyadan “Asu’yu gönderin gitsin” demeye başladı.

Geldiğinden beri sevilmeyen Asu’nun dağınık hayatı nedeniyle zaten kızına annelik yapamayacağını düşünen izleyiciler, karaktere iyice kızmaya başladı. Tam Öykü ve Demir güzel bir diyalog yakalamışken, Asu’nun varlığı her şeyi alt üst edecek.

Dolayısıyla izleyenler de Asu’yu istemiyor. Ancak Asu’nun Öykü’nün hastalığını öğrenmesiyle her şey değişebilir. İzleyip göreceğiz ama Selin Şekerci’nin oynadığı Asu’yu izleyici kabullenemedi bir türlü.  Cemal’in aklına uyup para için kızını heder edeceğini düşünen izleyenler Asu’ya tepkili.

Tüm bu eleştirilere karşın Asu, aslında diziye başka bir yön verecek gibi duruyor. Bir şekilde Öykü ile iletişim kurduktan ve onun yaşadıklarını öğrendikten sonra değişmesi de mümkün. Şimdilik sadece bir tahmin ancak Asu’nun en azından şu süreçte diziden gitmesi pek mümkün görünmüyor! İzleyenler biraz daha sabretmek durumunda!

İşte 10. bölüm 2. tanıtım:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Öykü’nün hastalığını öğrenen Demir, bu durumla başa çıkmak için çaba sarf ediyor. Demir, kızının hastalığını öğrendikten sonra daha da güçlü olması gerektiğini düşünüyor.

Öykü’nün günlüğünde yazdıklarını okuyan Demir bir kez daha çaresizlikle yüzleşiyor! Öykü’nün hastalığının tedavisi için gerekli ilaçları almak için paraya ihtiyacı olan Demir bir kez daha yanlış bir yola giriyor ve Cemal hemen planını devreye sokuyor.

Candan’ın hayatına sızan Cemal artık Demir’in karşısına çıkmaya hazır. Candan’ın yanında Cemal’i gören Demir büyük şok yaşayacak.