Ana sayfa Dizi Haberleri Asya saldırıya uğradı, herkes Bahar’ı konuştu! Sadakatsiz dizisinde dikkat çeken ayrıntı!

Asya saldırıya uğradı, herkes Bahar’ı konuştu! Sadakatsiz dizisinde dikkat çeken ayrıntı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin dün akşam 11. bölümü ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadıkları ve Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz dizisi, yeni bölümde izleyiciyi ekrana kilitleyen heyecanlı anlara sahne oldu.

Bir süredir Asya’nın hayatında yaşanan tuhaf durumlar, Volkan’ın uzun süre sonra Tekirdağ’a dönmesiyle baş gösterdi. Herkesin tahmin ettiği gibi Volkan, Asya’nın hayatını zorlaştırarak onu aciz, savunmasız, kendisine ihtiyaç duyar hale getirmeye çalışıyor.

Yaptığı psikolojik oyunlarla Asya’nın kendi peşinden koştuğu, onu takip ettiği imajı yaratmaya çalışan Volkan, hem eski karısının peşinden ayrılmıyor hem de onu zor duruma sokacak hamleler yapmaya devam ediyor.

Evi taşlanan Asya, bu kez de evinde saldırıya uğradı. Kar maskeli bir adam zorla girerek Asya’nın boğazına çöktü. Tam o sırada gürültüyü duyan Bahar da koşup geldi. Asya, masadaki vazoyu adamın kafasında kırarak onu etkisiz hale getirmeyi başarmıştı.

Bu sahne, izleyenlere yeni bölümde heyecan yaratırken, aynı zamanda Bahar’ı da hem Asya’nın hem de izleyicinin gözünde başka bir yere oturtmaya başladı.

Malum Asya, Volkan’dan intikam almak için Asya’nın kocası Mert ile birlikte olmuştu. Aradan geçen iki yıl içinde Bahar’ın Asya’yı affettiği görülüyor. Bahar, uzun süre Volkan’ın Derin ile olduğunu en yakın arkadaşı Asya’dan gizlerken, onlarla tatile bile gitmişti.

Asya saldırıya uğradı, herkes Bahar'ı konuştu! Sadakatsiz dizisinde dikkat çeken ayrıntı! 8

Yaptığı bu hatadan sonra Asya ile araları bozulmuş ama geçen süre içinde de Asya’ya karşı insancıl tavrıyla da herkesin önüne geçmeye başlamış bir görüntü çiziyor. Evi taşlanan Asya’yı Mert’in ısrarlarına rağmen ziyaret edip hatırını soran Bahar, gelen sesler üzerine Asya’nın saldırıya uğradığı anda da ona ilk yetişen kişi oldu.

Üstelik bununla da kalmadı, Volkan’ın Derya’yı başhekimliğe getirme oyununda da en büyük tepkiyi yine Bahar verdi. Derya’ya Volkan’ın aslında hastaneye bağış yapmak için değil, Asya’yı yerinden etmek ve bunu da kendisini kullanarak yapmaya çalıştığını anlattı Derya’ya.

Asya saldırıya uğradı, herkes Bahar'ı konuştu! Sadakatsiz dizisinde dikkat çeken ayrıntı! 9

Özge Özder’in hayat verdiği Derya, Bahar’ı terslese de aslında Bahar’ın doğruyu gördüğü ve Derya’yı uyarmaya çalışması da izleyicinin gözünde onu biraz daha yükseltmekte.

Asya’nın evinden gelen seslere duyarsız kalmayıp koşup onun yardımına koşması da izleyenlerin bu sahneyle ilgili yaptığı yorumlarda Bahar ile ilgili görüşlerin değiştiğini gösteriyor.

Dizinin takipçileri bu sahnede en çok Bahar’ın yardıma gelmesine atıfta bulunan yorumlar yapıyorlar. “Bahar Asya’yı affetti, sıra Asya’da” yorumlarını yapan izleyiciler, bu olayla birlikte Yeliz Kuvancı’ın hayat verdiği Bahar’la ilgili fikirlerinin değiştiği şeklinde pek çok yorum yaptılar. Bu olay Asya’yı korkutmanın dışında, Volkan’ın hiç planlayamayacağı şekilde Bahar ve Asya’nın da ilişkilerini baştan kurmasına imkan tanıyacak durumlara yol açtı.

İşte Asya’nın saldırıya uğradığı o sahne: