Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisine yeni katılan oyuncu ile ilgili karışıklık! O isim sandığınız kişi değil!

Sadakatsiz dizisine yeni katılan oyuncu ile ilgili karışıklık! O isim sandığınız kişi değil!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, dün akşam 11. bölümüyle ekranlara geldi. Yine Volkan’ın binbir türlü numaraları, Asya’nın yaşadığı strese rağmen sakin kalmaya çalıştığı, evine giren kişi tarafından saldırıya uğradığı heyecanlı bir bölüm izledik. Dizinin gittikçe daha da ilgi çeken hikayesi, izleyicinin de Çarşamba akşamları beğeniyle izlediği bir yapım olmasını sürdürmesini sağlıyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadıkları diziye hikaye ilerledikçe yeni isimler de katılıyor. Son katılan isim ise Asya’nın çalıştığı hastanenin vakfı ile işler yapan Cavidan karakteri oldu.

Cavidan, Derin’in annesi Gönül’ün de yakın arkadaşı. Asya’nın başhekim olduğu hastanenin sahibi olan vakıf için birlikte farklı organizasyonlar yapmakta.

Karakter diziye yeni katıldı ama Cavidan’ı oynayan isim pek çok kişi tarafından karıştırıldı! Yılan Hikayesi, Deniz Yıldızı, Acı Aşk, Çember, Siyah İnci gibi dizilerde de rol almış olan Neriman Uğur’un Cavidan’ı oynadığını sandı izleyici. Ancak büyük bir yanılgı yaşandı.

blank

Neriman Uğur

Bu durumu Gazeteci Birsen Altuntaş da twitter hesabından aktararak Cavidan karakterini oynayan kişinin Neriman Uğur değil, Meltem Baytok olduğunu belirtmekte.

 

Aslında iki oyuncu da birbirlerine benziyorlar. Özellikle Neriman Uğur’un rol aldığı yapımlarda daha çok kızıl saçlarıyla görünmesi de izleyicinin karıştırmasında etken. İki oyuncunun saç stilleri de renkleri de benziyor.
Ancak Cavidan’ı oynayan isim Meltem Baytok’tu. Oyuncu, 1968 doğumlu ve Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu.

Sadakatsiz’in yanı sıra daha önce Hekimoğlu, Aşkların En Güzeli, Deniz Yıldızı ve Unutma Beni dizilerinde de rol almış bir tiyatro oyuncusu.

blank