Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye dizisinde şaşırtan durum! Mehmet Günsür, Beren Saat detayı verdi!

Atiye dizisinde şaşırtan durum! Mehmet Günsür, Beren Saat detayı verdi!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – Netflix’in Hakan Muhafız’dan sonra 2. orijinal Türk dizisi olarak hazırlıklarını sürdürdüğü Atiye dizisi ile ilgili son durumu Mehmet Günsür açıkladı.

Uçankuş TV mikrofonlarına konuşan Mehmet Günsür, henüz dizinin çekimlerinin başlamadığını ve hazırlıkların devam ettiğini anlattı.

Mehmet Günsür’ün yanı sıra; Beren Saat, Metin Akdülger, Civan Canova ve Başak Köklükaya’yı buluşturan orijinal ismi The Gift olan Atiye dizi için henüz sete çıkılmadığını öğreniyoruz.

Mehmet Günsür net bir şekilde, “Daha başlamadı. Yakında başlıyor” diye konuştu. Hazırlık sürecinde olunduğunu belirten Mehmet Günsür, Beren Saat ile dizi hakkında konuştuklarını da vurguladı.

Günsür, “Tabii ki görüşüyoruz, tabii ki konuşuyoruz. Aynı projenin içindeyiz, tabii ki bir sürü prova yapıyoruz; okuma provaları, kostüm provaları. Her şey yolunda…” dedi.

Tatil fırsatı bulamadığını ve onun da fırsatının geleceğini anlatan Mehmet Günsür, sokak çalgıcılarının müziğine de eşlik etti. Sempatikliği ile dikkat çeken oyuncunun bu hallerini videoda bulabilirsiniz.

Beren Saat’in özel hayatı ile ilgili durumların sorulması üzerine de Mehmet Günsür, bunun aralarındaki iletişimi etkilemediğini ve herkesin özel hayatının kendisini ilgilendireceğini belirtti.

Videodan röportajın tamamını izleyebilirsiniz: