Ana sayfa Sosyal Medya Atiye dizisini bekleyenlere müjdeyi Beren Saat verdi… Yayın tarihi belli oldu…

Atiye dizisini bekleyenlere müjdeyi Beren Saat verdi… Yayın tarihi belli oldu…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Beren Saat’in uzun süre sonra dizilere döndüğü yapım olan Atiye dizisinin şu sıralar 3. sezon çekimleri sürüyor. Melia Şenolsun, Mehmet Günsur ve Metin Akdülger’in de rol aldıkları Netflix’in Atiye dizisinin 2. sezonu ise merakla bekleniyordu. Dizinin ilk sezonu Netflix’te büyük ilgi görmüştü.

Pek çok ülkede de izlenen ve The Grift ismiyle Netflix’te yer alan Atiye dizisi, Göbeklitepe’nin de içinde olduğu fantastik bir hikayeye sahip. Beren Saat’in Atiye karakterini oynadığı dizinin 2. sezonunun, birinci sezondan daha da heyecanlı olduğu fragmanda görülmekte.

Beren Saat, Netflix Türkiye tarafından yayınlanan 2. sezon fragmanını kendi instagram hesabından paylaştı. Dizinin yeni sezonu 10 Eylül’de yayınlanacak. Halen çekimleri süren 3 sezonun ise gelecek yıl yayınlanması bekleniyor. Hikayenin 2. sezonda hız kazanacağı anlaşılıyor tanıtımdan.

Yönetmenliğini Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık’ın yaptığı dizinin senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal birlikte kaleme alıyorlar.

Atiye, aksiyon ve fantastik türündeki Netflix’in ikinci Türk orijinal internet dizisi. Farklı bir dünyayla karşı karşıya olan Atiye, kaderinde yazılı olanları gerçekleştirmek için zamanla yarışırken Serdar’ın arkasındaki gizemli örgüt, geleceği tehdit eder.

İşte Atiye 2. sezon fragmanı:

#Repost @netflixturkiye
・・・
#Atiye, ikinci sezonuyla 10 Eylül’de sadece Netflix’te.