Ana sayfa Sosyal Medya Pozlarıyla sallayanlarda bugün! İşte Şükran Ovalı ve Tuvana Türkay’dan cesur poz…

Pozlarıyla sallayanlarda bugün! İşte Şükran Ovalı ve Tuvana Türkay’dan cesur poz…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın beğenilen popüler isimleri, sosyal medyada yaptıkları birbirinden güzel paylaşımlarıyla takipçilerini adeta sevinçten uçuruyorlar! Kimi zaman günlük hayatlarından kesitleri paylaşan isimler, kimi zaman da moda dergilerinden fırlamış gibi pozlarla yer alıyorlar instagram’da…

Dizileri, filmleri ve farklı projelerle izleyicinin izlemekten keyif aldığı, hayranlık duyduğu oyuncular da zaman zaman verdikleri instagram pozlarıyla konuşturuyorlar. Bugün de iki ünlü ismin verdiği poz, dikkat çeken instagram paylaşımları arasındaydı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Şükran Ovalı, geçtiğimiz ay Alaçatı’ya tatile gitmişti. Bir kaç gün önce de kızı Mihran Ela’nın 2. yaş doğum gününü Ezgi Mola ve sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın mekanı Roop Alaçatı’da kutlayan oyuncu, yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

Yeni sezonda dizide yer alıp almayacağı henüz bilinmeyen oyuncunun bir süre önce Evlat isimli oyunuyla yeniden tiyatro sahnesinde olacağı öğrenilmişti. Şükran Ovalı, aşağıdaki pozuna eşi Caner Erkin, Esra Erol ve Aslı Enver ile birlikte pek çok kişi beğeni gönderdi.

Pozlarıyla sallayanlarda bugün! İşte Şükran Ovalı ve Tuvana Türkay'dan cesur poz... 8

Pozuyla sallayan bir diğer isim ise Tuvana Türkay… Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinde rol alan oyuncu, şu sıralar tatilden bol bol cesur pozlar paylaşmakta.

Oyuncu fit vücuduyla dikkat çekerken, hayranlarında da bol bol mesaj ve yorum alıyor. Yeni sezonda dizi tekliflerini değerlendirdiğini söyleyen Türkay’ın hala tatilde olduğuna bakılırsa bir süre daha hayranlarının dizide görmeyi bekleyeceği de anlaşılıyor…

????

Pozlarıyla sallayanlarda bugün! İşte Şükran Ovalı ve Tuvana Türkay'dan cesur poz... 9