Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi ve sinemaların sevilen usta ismi Özcan Deniz’in ‘Seni Çok Bekledim’ dizisinde oynayacak…

Dizi ve sinemaların sevilen usta ismi Özcan Deniz’in ‘Seni Çok Bekledim’ dizisinde oynayacak…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisinde Faruk karakterini oynadıktan sonra bir sezondur dizilerde rol almayan Özcan Deniz, şu sıralar yeni bir dizinin hazırlıklarında. Bir süredir müzik çalışmalarına ağırlık veren oyuncu, başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaşacağı yeni diziyle ekrana dönecek. Diziye bir sürpriz ismin daha katıldığı ise yeni ortaya çıktı.

Bu arada Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakterinin ardından yeni projesi büyük bir heyecanla beklenen İrem Helvacıoğlu da dizide Özcan Deniz’in partneri olarak başrolde yer alıyor. İki oyuncunun ekran uyumu şimdiden merak konusu olurken, projenin ismi de ‘Seni Çok Bekledim’ olarak belirlendi.

Diziyle ilgili hazırlık aşamaları sürerken bir usta ismin kadroya dahil olduğu öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, son olarak Kalk Gidelim dizisinde yer alan, sinema ve dizi dünyasının sevilen usta isimlerinden Yıldız Kültür de Seni Çok Bekledim dizisinde oynayacak.

Dizi ve sinemaların sevilen usta ismi Özcan Deniz'in 'Seni Çok Bekledim' dizisinde oynayacak... 7

Usta oyuncu, Aşka Sürgün, Kırık Kanatlar, Hatırla Sevgili, Menekşe ve Halil, Muhteşem Yüzyıl, Karadayı, Behzat Ç., Kocamın Ailesi gibi dizilerin yanı sıra Kabuslar Evi, Ademin Trenleri, Issız Adam, Güneşi Gördüm, Aşkın İkinci Yarısı, Firuze, Mucize, Hadi Be Oğlum gibi pek çok filmde de oynamıştı.

Caner Şahin ve İlhan Şen, Şahin Altuğ’un da rol aldığı diziyi Özcan Deniz, Skala Medya ile birlikte hayata geçirecek. Deniz’in proje tasarımlarını yürüttüğü Seni Çok Bekledim dizisi, bir aşk hikayesi olacak…