Ana sayfa Dizi Haberleri “Atiye’nin mucizeleri yine bizimle!” Beren Saat, Atiye dizisi 2. sezonu böyle müjdeledi…

“Atiye’nin mucizeleri yine bizimle!” Beren Saat, Atiye dizisi 2. sezonu böyle müjdeledi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat’in başrollerinde yer aldığı, Netflix’in dizisi Atiye’nin 3. sezon çekimleri nihayet başladı.

Daha önce Hakan Muhafız dizisinde çalışan isimlerden Burcu Alptekin’in yönetmenliğini yaptığı dizinin, Pandemi süreci nedeniyle çekimlerine ara verilmişti.

İlk sezonu ilgi uyandıran dizinin 2. sezonu daha önce çekilmişti.

3. sezon çekimleri ise dün (21 Temmuz) başladı ve Beren Saat de instagram adresinden setten fotoğraflarla haberi takipçilerine duyurdu.

Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger ile kamera karşısına geçen Saat, paylaşımına yaptığı açıklamasında “Yeni Ay’da başladık çekimlere, Atiye’nin mucizeleri yine bizimle” sözlerini kullandı.

Astrolojide nadir gerçekleşen bir olaya dikkat çeken Saat’in bahsettiği Yeni Ay, 20 Temmuz’da gerçekleşmeye başlayan ve etkisinin 15 gün kadar sürmesi beklenen, Yengeç burcundaki son tutulma olarak ifade ediliyor. Yeni başlangıçlar için niyetlenmelerin sağlanacağı şeklindeki öngörülerle birlikte Yeni Ay, umudu, yaraları sarmayı da vadediyor.

Astrolojinin bu öngörüleri Beren Saat’i de etkilemiş olacak ki Atiye’nin tam da bu dönemde başlamasının bir önemi olduğu inancında.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımları:

"Atiye'nin mucizeleri yine bizimle!" Beren Saat, Atiye dizisi 2. sezonu böyle müjdeledi... 9

"Atiye'nin mucizeleri yine bizimle!" Beren Saat, Atiye dizisi 2. sezonu böyle müjdeledi... 10

"Atiye'nin mucizeleri yine bizimle!" Beren Saat, Atiye dizisi 2. sezonu böyle müjdeledi... 11