Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özpirinçci, yeni proje için ışık yaktı!

Özge Özpirinçci, yeni proje için ışık yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Kadın dizisinde 3 sezon Bahar karakterini canlandırdıktan sonra bu yapıma Şubat ayında veda etmişti. Pandemi döneminde Şimdiki Aklım Olsaydı isimli diziyle gündeme gelen oyuncu, uzun bir süredir de sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte Bodrum’da dinlendi.

Sevgilisi ile birlikte İstanbul’a dönen oyuncu, koronavirüsten korunmak için önlemlerini aldıklarını ve bu dönemde çalışmadıkları için de rahat olduğunu söyledi. Setlerdeki arkadaşlarından bilgiler aldığını ve herkesin dikkat ettiğini de anlatan Özpirinçci, bir de yeni proje sürprizi yaptı.

Bodrum’da çok keyifli bir köy hayatı geçirdiğini anlatan oyuncu, “Her şey yolunda, İstanbul’a biraz gelip, iş güç halledip geri dönüyoruz. Bu da onlardan birisi” diye konuştu. Yeni projeler konusunda pandemi nedeniyle bir sıkıntısının olmadığını vurgulayan oyuncu, “Güzel bir senaryo bekliyorum” dedi. Ancak fazla bir detay yok.

Yılbaşını da evde geçireceklerini belirten ünlü oyuncu, sonra sevgilisi ile birlikte aracına binerek uzaklaştı. Röportajı videodan izleyebilirsiniz.