Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni kararı, Kalp Yarası dizisi için sonun başlangıcı!

atv’nin yeni kararı, Kalp Yarası dizisi için sonun başlangıcı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında şu anda yayında olan 5 dizi içinde sadece Kalp Yarası’nın durumu çok kritik. atv yeni diziler için yeni kararlar aldı. 3 önemli yapımın hazırlıklarına başlandı. Your Honor’un yerli uyarlaması Hakim ve Okul Yolunda isimli iki dizi için çalışmalar hızlandı. Ayrıca Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer alacağı bir başka dizi de gündemde. Bu da atv’nin 2022 yılında şimdiden 3 yeni diziyi izleyicileri ile buluşturacağı anlamı taşıyor.

Peki bu durumda atv’de hangi diziler final yapabilir? Yeni yapımlara yer açmak için bazı dizilerin bitmesi gerekecektir. Bu yapımlardan ilki olarak Kalp Yarası öne çıkıyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in başrollerindeki dizinin sezon sonuna kadar güçlükle gitse bile ikinci sezonda ekranda olması pek de mümkün görünmüyor.

Ayrıca, Bir Zamanlar Çukurova dizisi de yaşanan ayrılıklar ve değişen hikaye ile çok yıprandı. Hala tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler alsa da atv’nin diziyi bitirme ihtimali de var. Tabii ki Bir Zamanlar Çukurova için kararın Mayıs ayı gibi alınması beklenebilir.

atv’nin yeni dizi çalışmaları devam ettikçe mevcut yapımların elde edeceği reyting sonuçları da önemli bir hale geldi… Kalp Yarası dışındaki diğer 4 dizisinin durumu gayet iyi. Destan, Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova ve Kardeşlerim dizileri için bu sezon başarılı şekilde devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova sadece hikayesi noktasında bir sezon daha devam edip etmeme konusunda sıkıntı çıkartabilir. Diğer 3 dizi ise gelecek sezonda da yoluna devam edecektir. Kalp Yarası ise düşmekte olan reytingleri ile adım adım finale doğru gidiyormuş gibi bir izlenim veriyor.