Ana sayfa Sosyal Medya Gül Masalı için geri sayım başladı! Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca ikilisi fotoğraflarıyla gündem oldu!

Gül Masalı için geri sayım başladı! Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca ikilisi fotoğraflarıyla gündem oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yaz sezonu için çektiği Gül Masalı adlı dizide başrolleri paylaşan Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisi yaz döneminin favori çiftleri arasında yer alıyor.

Çiftin sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflar daha dizi başlamadan gündem oldu. Hayranları ikiliyi birbirine çok yakıştırdı.

Gülper Özdemir’in instagram hesabından partneriyle paylaştığı fotoğraflara takipçileri tarafından, ‘En güzel partnerlik’, ‘Dizi başlayana kadar heyecandan öleceğim sanırım’ şeklinde pek çok yorum yapıldı. Erdem Kaynarca ise ‘Maaşallah’ yorumunu yaptı.

Gül Masalı için geri sayım başladı! Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca ikilisi fotoğraflarıyla gündem oldu! 7

Oldukça geniş bir oyuncu kadrosu bulunan Gül Masalı dizisi yaz döneminin en ilgi çeken projelerinden birisi olarak öne çıkıyor. Haziran ayı içinde ilk bölümünün yayınlanması beklenen dizinin yönetmenliğini  Sadullah Şentürk yapıyor.

Diğer yaz dizilerinin aksine acıklı hikayesiyle dikkat çeken Gül Masalı dizisinin sloganı “Annelerin kaderi, kızlarının çeyizidir” şeklinde belirlendiği için dizi, etkileyici bir dram işi olacak. Genç kızların annelerinin kaderlerini yaşadığı algısını veren Gül Masalı’nda Toprak ve Gonca’nın aşkı anlatılacak.

Çekimleri Isparta’dada devam eden dizide Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisine, Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur, Sait Genay, Tuğba Tutuğ, Yağmur Başkurt, Mehmet Şeker, Murat Ercanlı, Turan Selçuk Yerlikaya ve Serdem Paçal’ın da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.