Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu 22. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Duygusallıkta zirve yapan sahne

Avlu 22. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Duygusallıkta zirve yapan sahne

tarafından ker_def

Star TV’de Avlu dizisinin 21. bölümü 22 Kasım Perşembe günü ekrana geldi. olan Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde yine sürpriz gelişmeler vardı. Deniz hapisten kaçıp Alp’in peşine düşüyor. Alp, Deniz’in kaçtığını ve kendisini aradığını duyunca, etrafındaki tüm adamlara onun fotoğrafını gösterip kılına bile dokunmamalarını istiyor. Alp, Deniz’i kendisi öldürmek için harekete geçiyor. Bu arada Deniz, büyük bir felaketin de nedeni olacak! Azra, dışarıda ona yardımcı olması için Sinan’ın adresini veriyor ancak nasıl oluyorsa Alp bunu öğreniyor ve Deniz’den önce Sinan’ın evine gidip onu öldürüyor. Hareketli ve sert sahneleri ile bilinen Avlu dizinin 21. bölümü bir hayli heyecan doluydu.

Dizinin 29 Kasım Perşembe günü 22. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. Deniz’in kızı Ecem’in mezarını ziyaret ettiği anları göreceksiniz. Demet Evgar’ın müthiş oyunculuğunda duygusal bir sahne izleyicileri bekliyor.

Avlu dizisi 21. ve son bölümünde yaşananların detayı şöyle:

Deniz Hapishaneden Kaçıyor

Deniz’in beklenmeyen hamlesi cezaevi içinde ve dışında fırtınalar kopmasına neden olmuştur. Zerrin, öfkeden deliye dönmüş, Kudret korkudan ne yapacağını şaşırmıştır. Tüm cezaevi nefesini tutmuş bir ses, bir haber beklemektedir. Deniz, sürpriz bir ismin de yardımıyla hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Fakat hesaba katmadığı haince kurulmuş bir tuzak onu beklemektedir.

Yapım: Limon Film
Yönetmen: Yüksel Aksu

Oyuncu Kadrosu:
Deniz Demir: Demet Evgar
Azra Kaya: Ceren Moray
Kudret Öztürk: Nursel Köse
Murat Ünal: Kenan Ece
Hakan Demir: Teoman Kumbaracıbaşı
Nilgün Demir: Rüçhan Çalışkur
Nihal Ünal: Şebnem Dönmez
Oktay Boran: Çağdaş Onur Öztürk
Melis Ersoy: Deniz Barut
Özlem Balaban: Onuryay Evrentan Atasalihi
Ecem Demir: Eslem Akar
Jale Şahin: Şeyla Halis
Hasret Şengül: Ayça Damgacı