Ana sayfa Dizi Fragmanları Avlu dizisi 7. bölümünde Kudret masaya yumruğunu vurdukça Nursel Köse büyüdükçe büyüdü!

Avlu dizisi 7. bölümünde Kudret masaya yumruğunu vurdukça Nursel Köse büyüdükçe büyüdü!

tarafından ker_def
Avlu dizisi 10 Mayıs Perşembe 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Avlu 7. bölüm fragmanı izle!
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin yer aldığı Avlu dizisinde 7. ve yeni bölüm 10 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak.

Kudret ile kocası Zeki’nin hapishane görüşme salonundaki konuşmaları fragmana damga vurdu. Kudret’in “İlahi adalet diye bir şey var, hiç duydun mu Zeki? Ne demek biliyor musun? Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste. Anladın sen” sözleri bir hayli dikkat çekiciydi.

Zeki ise Kudret’e bundan sonra her şeyin çok zor olacağını söyleyerek tehditlerde bulundu. Kudret, Zeki’ye aşkı yüzünden bataklıklara girdiğini ve her yerinin çamura battığını söyleyerek geçmişi hatırlattı.

blank

“Sen bu kadını hiç anlamadım. Sen bu kadının sevgisini hiç anlamadın Zeki” diyen ve yumruğunu masaya vurarak konuşan Kudret’in boşanma dilekçisini imzaladığı ortaya çıktı.

Kudret karakterine hayat veren Nursel Köse, fragmandaki kısa sahneden bile anlaşılabilecek müthiş oyunculuğu ile takdirleri hak etti. Kudret masaya vurup Zeki’nin yüzüne laflarıyla tokat attıkça, Nursel Köse’de izleyici gözünde büyüdükçe büyüdü.  ‘Helal olsun’ demek lazım..

7. bölümden ilk görüntüler yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kudret yeni bir savaşa hazırlanıyor!

Deniz uğradığı saldırıdan sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başlar. Azra bu saldırının sebebini öğrendiğinde çok öfkelenir. Öte yandan, yanında güvenebileceği birinin olduğu hissi hoşuna gitmiştir.

AVLU DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu sırada Kudret hem içeriden hem dışarıdan kan kaybetmeye başlamıştır. Bu köşeye sıkışmışlık hissinden kurtulmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ecem, Alp’in hiç bilmediği bir yönüne tanıklık edecek ve belki de ilk defa annesinin yokluğuyla bu kadar sert bir şekilde yüzleşecektir…