Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde şaşırtan gelişme! Azra hiç de sanıldığı gibi biri değilmiş!

Avlu dizisinde şaşırtan gelişme! Azra hiç de sanıldığı gibi biri değilmiş!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Perşembe akşamları yayınlanan Avlu dizisi, dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi.

Dizinin yeni bölümünde Ceren Moray’ın oynadığı Azra’nın geçmişi ve yaşadığı acı olaylarla ilgili gelişmeler yaşandı.

Küçük yaşta babasının evi terk ettiği Azra, annesinin şiddetine maruz kalmış ve çok zor bir çocukluk geçirmişti. Yaşadığı işkenceler sonucunda travmatik durumlar yaşayan Azra, yıllar sonra babasının kendisini görmeye geldiğini öğrenince şok geçirdi.

Avlu dizisinde şaşırtan gelişme! Azra hiç de sanıldığı gibi biri değilmiş! 9

Cezaevi müdürünün babasının kanser olduğunu söylemesi üzerine görüşmeyi kabul eden Azra, içindeki tüm öfkeyi babasına kustu. Aslında yıllardır babası ile olan bir fotoğrafını da saklayan Azra’nın neden böyle bir hale dönüştüğünü de izleyenler daha iyi anlamış oldu. Babasını affetmeyeceğini söyleyen Azra, gözyaşları içinde onu kovdu.

Avlu dizisinde şaşırtan gelişme! Azra hiç de sanıldığı gibi biri değilmiş! 10

Kudret’in Azra’nın elini ütü makinesine sıkıştırmasından sonra revire kaldırılan Azra, babasını görmek istedi ve çağırttı. Ancak onu affetmek yerine yine öfke kusup babasını kovdu. Kanser hastası olan ve az bir ömrü kalan babası, kızına yaşattığı acılar ve yaşadığı bu öfke dolu patlamadan sonra daha fazla dayanamayıp intihar etti.

AVLU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Azra ve babasının ayrı ayrı yaşadığı o duygusal anlar, Yasemin Mori’nin söylediği Mutsuz Punk şarkısı eşliğinde ekrana geldi.

Avlu dizisinde şaşırtan gelişme! Azra hiç de sanıldığı gibi biri değilmiş! 11

Sosyal medyadan Azra’nın hayatı ile ilgili çarpıcı gerçekleri öğrenen izleyicilerin yorumlar hayli ilginç oldu. Pek çok izleyici Deniz’den çok Azra’yı kendilerine daha yakın bulduklarını, sevdiklerini söylerken “Ne yaparsa yapsın Azra’yı seviyorum”, “Avlu evimiz, Azra anamız”, “Deniz’den daha çok Azra için üzülüyorum” şeklinde yorumlarda bulundular.

Ceren Moray’ın başarılı oyunculuğuyla Azra karakterinin, cezaevinin iki azılı kişisinden birisi olmasına karşın gittikçe daha çok sevilmesi dikkat çekiyor. Azra’nın yaşadıklarını öğrendikçe, diziyi izleyenlerde Azra imajı adeta değişti. İlerleyen bölümlerde Deniz’in Azra gibi birine dönme ihtimali gitgide artarken, Azra’nın da daha duygusallaştığını görüyoruz. Kudret’in Deniz’e söylediği “Sen de aynı bana benziyorsun, kararlı ve dik kafalısın” sözleri, dizinin ilerleyen bölümlerinde Deniz gibi bir kadının Kudret gibi birine dönüşme hikayesine mi evrilecek hep birlikte göreceğiz!

İşte Azra ve babasının izleyenlerin yüreklerini yakan o sahneleri:

İşte baba-kızın yıllar sonra ilk kez karşılaştıkları o anlar: