Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı’nın programında 33 yıl sonra Elmas Fark annesine kavuştu! Gözyaşları sel oldu!

Müge Anlı’nın programında 33 yıl sonra Elmas Fark annesine kavuştu! Gözyaşları sel oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Müge Anlı’nın Atv’deki programı bugün duygusal bir ana sahne oldu.

5 yaşında babası tarafından Bağcılar’da sokak ortasında bırakılan ve yıllarca yetiştirme yurtlarında kalan Elmas Fark, 33 sene sonra annesi kavuştu.

Dün, Malatya’daki evinde kızıyla ekrandan konuşan anne Reyhan Hanım, bugün programa geldi. Uzun süredir ailesine ulaşmaya çalışan Elmas Fark, daha önce amcası ile karşılaşmıştı. Dün de başka bir anneden olan ablası Funda ile tanışmıştı. Babası Sinan’ın akıbeti hala bilinmeyen Elmas Fark, bugün ise annesine kavuştu.

Anne kızın 33 yıl sonraki ilk kucaklaşmalarında stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Annesini karşısında gören Elmas Fark, ‘Annem’ diyerek kucakladığı annesiyle uzun süre sarılarak ağladı.

Müge Anlı'nın programında 33 yıl sonra Elmas Fark annesine kavuştu! Gözyaşları sel oldu! 7

Daha sonra annesine neden kendisini bıraktığı soran ve çok kırgın olan Elmas Fark, Reyhan Hanım’ın eşi Sinan’dan çok şiddet gördüğü, dayak yediğini, çaresiz kaldığını ve gitmek zorunda olduğunu anlattı. Kızını babasına bırakan Reyhan Hanım, onu aramaya çalıştığını ancak imkanı olmadığı için ulaşamadığını ama bir gün kızının kendisini bulma ümidini hep taşıdığını söyledi.

Reyhan Hanım, Elmas’ı bir hastaneden kaçırdığı iddialarını da reddederek tek bir çocuğu olduğunu, onun da Elmas olduğunu ve gereken her testi yaptırmaya da hazır olduğunu söyledi.

İşte anne kızın 33 yıl sonra gözyaşları içinde yaşanan o buluşma anları: