Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisindeki Psikolog Melis Ersoy’u oynayan Deniz Barut meğer dereceli bir güzelmiş!

Avlu dizisindeki Psikolog Melis Ersoy’u oynayan Deniz Barut meğer dereceli bir güzelmiş!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de ilk bölümüyle ekrana gelen Avlu dizisinde Psikolog Melis Ersoy’u oynayan Deniz Barut kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı?

Diziyi izleyenlerin dikkatini çeken Deniz Barut, oyunculuğuyla dikkat çekti. Barut’un 1997 yılında katıldığı bir güzellik yarışmasında 2. olduğu ortaya çıktı.

Deniz Barut’un canlandırdığı cezaevi Psikolog’u Melis Ersoy, başarısızlığı asla kabul etmiyor, tüm hedeflerini annesi çizmiş, en büyük korkusu kaybetmek. Şimdiye dek yaptığı her şeyde çok başarılı olmuş biri. Nedeni annesi… Annesi için Melis bir çocuktan çok bir proje olmuş.

Avlu dizisindeki Psikolog Melis Ersoy'u oynayan Deniz Barut meğer dereceli bir güzelmiş! 9

Gideceği okuldan edineceği arkadaşlara kadar tüm kararları annesi almış. O da bu seçimlere itiraz etmeden uymuş. Başarısız olmak en büyük kâbusu. Melis, cezaevinin isminin tersine cezalandırmaktan çok insanları topluma kazandıran bir kurum olması gerektiğine inanıyor.

Avlu dizisindeki Psikolog Melis Ersoy'u oynayan Deniz Barut meğer dereceli bir güzelmiş! 10

Peki dizide Psikolog’u oynayan Deniz Barut gerçekte kimdir?

Deniz Barut, 29 Mart 1983 yılında Denizli’de dünyaya gelmiştir. Deniz Barut İzmir Ege Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. 1983 doğumlu oyuncu 1997 yılında Elite Model Look güzellik yarışmasına katılmış ve yarışmada 2. olmuştur.

Avlu dizisindeki Psikolog Melis Ersoy'u oynayan Deniz Barut meğer dereceli bir güzelmiş! 11

Podyumların ardından Kaybolan Yıllar isimli dizi ile oyunculuk kariyerine adım atan Deniz Barut daha sonra Lale Devri dizisinde Azra Doğan karakteri, Kara Para Aşk ve Anneler ile Kızları dizilerinde oyunculuk serüvenini devam ettirmiştir.