Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinden gönderilen oyuncu gider ayak bir tüyo verdi!

Avlu dizisinden gönderilen oyuncu gider ayak bir tüyo verdi!

tarafından ker_def

Avlu dizisinden gönderilme şekli hiç hoş olmadı!

Star TV ekranında izleyicilerle Perşembe günü buluşan Avlu dizisine Bade karakteriyle giriş yapan Sevda Dalgıç, tam da bu döneme denk gelecek şekilde rahatsızlandı.

Ameliyat olması gereken oyuncu, bu yüzden diziye ara vermek durumunda kaldı.

2 hafta raporlu olduğu için çekimlere katılamayan Sevda Dalgıç, daha sonra ise diziden çıkarıldığını öğrendi.

Konuyla ilgili instagram hesabından paylaşım yapan Sedva Dalgıç, oyalandığını belirtti ve yaşananların kendisini çok üzdüğünü anlattı.

Dalgıç, tedavisinin tamamlanıp, sağlığına kavuşmasından sonra diziye tekrar devam etmek istese de bu beklentisi gerçekleşmedi.

Oyuncu, açıklamasında diziyle ilgili aslında bir tüyo da vermiş oldu. Önümüzdeki bölümlerde dizide büyük kavga sahneleri olacağı Dalgıç’ın açıklaması ile ortaya çıktı.

Dalgıç şöyle bir mesaj paylaştı:

“Yeni dahil olduğum Avlu dizisine acil ameliyatımdan dolayı 2 hafta raporlu ara vermiştim. Sağlığıma kavuştuğum süreçte diziye dönmek istediğimi söylediğimde, biraz daha dinlenip büyük kavga sahnelerinde geri dönüş yapacağım söylendi. Sonrasında 2 hafta daha karakteri oyalama yoluna gidilmesi bu süreçte gerçekten beni üzdü. Son durum olarak, Bade karakterinin hastalık sürecinin uzamasından dolayı hikayesinin bitirildiği dün tarafıma bildirilmiştir. Bu durumda anlıyoruz ki, bir oyuncunun hasta olma lüksü bile yok.

Bu süreçte beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.”

Avlu dizisinden gönderilen oyuncu gider ayak bir tüyo verdi! 7