Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinden yeni bir şok geliyor! Bir oyuncu daha diziye veda edecek!

Avlu dizisinden yeni bir şok geliyor! Bir oyuncu daha diziye veda edecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV’de bu hafta 21. bölümü yayınlanacak olan Avlu’nun 2. tanıtımı da ekrana geldi.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde yine sürpriz gelişmeler var.

Deniz hapisten kaçıp Alp’in peşine düşüyor. Alp, Deniz’in kaçtığını ve kendisini aradığını duyunca, etrafındaki tüm adamlara onun fotoğrafını gösterip kılına bile dokunmamalarını istiyor. Alp, Deniz’i kendisi öldürmek için harekete geçiyor.

Bu arada Deniz, büyük bir felaketin de nedeni olacak! Azra, dışarıda ona yardımcı olması için Sinan’ın adresini veriyor ancak nasıl oluyorsa Alp bunu öğreniyor ve Deniz’den önce Sinan’ın evine gidip onu öldürüyor.

Avlu dizisinden yeni bir şok geliyor! Bir oyuncu daha diziye veda edecek! 7

Deniz, bu kötü haberi telefonda Azra’ya nasıl vereceğini bilemiyor!

Her yerde aranan Deniz’in kaçmasının sorumlusu olarak Zerrin, Murat’ı fena azarlayacak. Zerrin de Savcı’nın karşısında bu olaydan sorumlu tutuluyor.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Deniz Hapishaneden Kaçıyor

Deniz’in beklenmeyen hamlesi cezaevi içinde ve dışında fırtınalar kopmasına neden olmuştur. Zerrin, öfkeden deliye dönmüş, Kudret korkudan ne yapacağını şaşırmıştır. Tüm cezaevi nefesini tutmuş bir ses, bir haber beklemektedir. Deniz, sürpriz bir ismin de yardımıyla hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Fakat hesaba katmadığı haince kurulmuş bir tuzak onu beklemektedir.

İşte 21. bölüm 2. tanıtım: