Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisine katılan Ertan Saban neleri değiştirecek?

Avlu dizisine katılan Ertan Saban neleri değiştirecek?

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ertan Saban, geçtiğimiz sezon başarısızlıkla sonuçlanan Türkiye’nin en pahalı dizisi konumuna gelen Mehmet Bir Cihan Fatihi’nde Bizans İmparatoru Konstantinos karakterine başarıyla hayat vermişti. Daha sonra Çiçero filminde Wellington karakteriyle sinemada yer alan Ertan Saban, yeniden dizilere dönüş yaptı.

Ertan Saban, Deniz’in öldü bildiği büyük aşkı Oğuz karakteriyle Avlu’ya geliyor…

Star’da, Perşembe akşamları ekrana gelen Avlu’ya bu hafta Ertan Saban, Deniz’in geçmişte büyük aşk yaşadığı Oğuz Okan karakteriyle bu hafta dahil oluyor.

Avlu’nun güçlü oyuncu kadrosuna katılacak olan Ertan Saban, Oğuz Okan karakteriyle ve büyük sırlarla Deniz’in karşısına çıkıyor.

Güçlü oyuncular ve onların yeni hikayeleriyle izleyicisine sürprizler yapmaya devam eden Avlu’da yaşanacak bu önemli gelişme ile tüm dengeler değişecek. Oğuz Okan, 18 yıl sonra büyük aşkının karşısına çıkarak Deniz’in büyük bir şok yaşamasına neden olacak.

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrollerini paylaştığı Star’ın sevilen dizisi Avlu’da yaşanacak büyük
karşılaşma sadece Deniz’i değil herkesin hayatını etkileyecek.

Yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, genel yönetmenliğini Yüksel Aksu, yönetmenliğini Hülya Gezer ve Şafak Bal’ın yaptığı senaryosunu Oya Yüce ve ekibinin kaleme aldığı Avlu 18 Nisan Perşembe, saat 20.00’de Star’da.