Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinin Melis Müdürü’nün bu halleri şok etti! Deniz Barut’tan inanılmaz performans!

Avlu dizisinin Melis Müdürü’nün bu halleri şok etti! Deniz Barut’tan inanılmaz performans!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan Avlu, dizisinin sezon finali öncesinde cezaevi müdiresi Melis, görevden alınmıştı.

Deniz Barut’un oynadığı Melis Ersoy’un cezaevinden gitmesinden sonra yeni sezonda yerine başka bir kişi geleceği söylentileri konuşuldu.

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide, Hülya Avşar’a yeni psikopat Cezaevi Müdiresi olması için teklif gittiği bir süre önce gündeme geldi.

Dizinin izleyenlerinden bir kısmı, Hülya Avşar’ı istemediklerini belirtirken yerine Canan Ergüder ya da Vahide Perçin’i de önermeye başladılar.

Avlu dizisinin Melis Müdürü'nün bu halleri şok etti! Deniz Barut'tan inanılmaz performans! 7

Ancak daha sonra Hülya Avşar’a böyle bir teklif gitmediği öğrenildi.

Eski Müdire Melis Ersoy’un gitmesini istemeyen izleyenler, yeniden dönmesini bekliyor.

Henüz Deniz Barut’un diziden gidip gitmediği de netleşmedi aslında. Bu konuda bir bilgi yok. Belki yeni sezonda bir şekilde yeniden cezaevine gelecek veya gerçekten diziden ayrıldı!

Sosyal medyada paylaşılan Deniz Barut ile ilgili bir görüntü ise şaşırttı.

Poyraz Karayel Küresel Sermaye filmini izlemeyenleri şaşırtan bu görüntülerde, Deniz Barut’un bir aksiyon sahnesi yer alıyor.

Barut’un, Ali İl ile birlikte oynadığı sahnedeki halleri, aslında yeni bir psikopat Müdire aranmasına bir eleştiriyle birlikte paylaşıldı.

Dizinin başından beri bambaşka, uzlaşmacı bir profil çizen Melis Müdür’ün bu hale dönüşmesi tabii ki zor ancak Deniz Barut’un erkenden diziden gönderiliyor olması da biraz haksızlık gibi duruyor bu sahneleri görenler için.

Karadul adıyla Poyraz Karayel Küresel Sermaye dizisinde oynayan Deniz Barut’un bu sahnelerdeki performansı şaşkınlık yaratıyor.

Ege Üniversitesi Spor Akademisi Bölümü mezunu olan Barut’un, yakın dövüşte ne kadar usta olduğu da bu sahnelerle ortaya çıktı.

İşte o paylaşım: