Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu’da çok kan dökülecek! Kudret, Azra’nın biletini kesmeye hazırlanıyor!

Avlu’da çok kan dökülecek! Kudret, Azra’nın biletini kesmeye hazırlanıyor!

tarafından zk zk
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Avlu dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin rol aldıkları dizinin yeni bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı. Deniz, Kudret’e karşı savaş başlatıyor. Kızı Ecem ile tehdit edilen Deniz, artık isyan bayrağını çekiyor. Ecem’e bir kötülük yapılması halinde Kudret’i öldüreceğini söyleyen Deniz, annelik iç güdüsüyle daha da cesur artık!

Yemekhane’de Kudret’in üzerine yemekleri döken Deniz’e karşı Kudret daha da diş biliyor. Hücrede olan Azra’nın çıkmasından sonra Kudret’in başka planlarının ortaya çıktığı görülüyor.

Avlu'da çok kan dökülecek! Kudret, Azra'nın biletini kesmeye hazırlanıyor! 8

Bu arada Cezaevi Müdürü Nihal’in ölümünü araştıran Melis, Deniz’in katil olmadığına dair daha güçlü kanıtlar aramaya çalışırken Oktay’la ilgili kuşkuları artıyor.

Tanıtımda Kudret’in “Uyarıyorum çok kan akar” sözleri ise dikkat çekti!

işte 5. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu’da dengeler değişiyor!

Odasında bulduğu telefon, Deniz için bardağı taşıran son damla olmuştur. Hem kızı için endişelenir hem de Kudret’e olan öfkesinden deliye döner. Bu sırada beklenmeyen ihanetler istenmeyen sonuçlar doğurmakta, içerdeki dengeler hızla değişmektedir.

Avlu'da çok kan dökülecek! Kudret, Azra'nın biletini kesmeye hazırlanıyor! 9

Melis, Nihal’in cinayetini kendi yöntemleriyle çözmeye çalışırken Murat, Deniz’in masumiyetine inanmaya hazır gibidir ama bazı şartları vardır.

AVLU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN