Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu’da yeni dönem başlıyor! Deniz’in değişimi çok şaşırtacak!

Avlu’da yeni dönem başlıyor! Deniz’in değişimi çok şaşırtacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Avlu dizisinin yeni bölümü 3 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin 6. bölümünde Kudret’in çetesi tarafından ölesiye dövülen Deniz, her yeri yara bere içinde zor günleri atlatmayı bekliyor. Bu arada Azra da Deniz’in intikamını almanın peşine düşüyor.

Kudret ise Cezaevi Müdürü Melis’e durmayacağını daha çok olay çıkaracağını açık açık söylemekten çekinmiyor. Bu arada Kudret, sadece içerde değil dışarda da yeni planlarını uygulamaya geçiriyor.

Sosyal medyada tanıtımı izleyenler Deniz ve Azra’nın artık daha kuvvetli bir şekilde Kudret’in üzerine gideceğinin sinyallerinin alındığı konusunda yorumlar yapıyorlar. “AzDen geliyor, efsane bölüm!” yorumları yapan izleyiciler, Deniz’in artık iyice bilendiği ve arkasına Azra’yı da alarak Kudret’le dişe diş savaşmasıyla çok daha heyecanlı bölümlerin geleceği görüşündeler.

Avlu'da yeni dönem başlıyor! Deniz'in değişimi çok şaşırtacak! 8

Bu arada Kudret’in Deniz’in kızı Ecem’le ilgili planları da suya düşmek üzere. Çünkü oğlunu bu konuda kullanmaya çalışan Kudret, onun kıza gerçekten aşık olacağını anlayamadı. Geçtiğimiz bölümde durumu farkeden ve Ecem’e dokunmak için oğlunu uzaklaştırmaya çalışan Kudret’i oğlu dinleyemeyecek. İzleyenler bu durum için de Ecem’in başına bir şey gelmesi durumunda Kudret’in oğlunun buna izin vermeyeceği görüşünde.

Kudret’in bir diğer planı ise kocasıyla birlikte olan kadınla ilgili. Kudret, onun biletini de kesecek bu bölümde.

İşte heyecan dolu 6. bölümden ilk tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Avlu’da dengeler değişiyor!

Odasında bulduğu telefon, Deniz için bardağı taşıran son damla olmuştur. Hem kızı için endişelenir hem de Kudret’e olan öfkesinden deliye döner. Bu sırada beklenmeyen ihanetler istenmeyen sonuçlar doğurmakta, içerdeki dengeler hızla değişmektedir.

Avlu'da yeni dönem başlıyor! Deniz'in değişimi çok şaşırtacak! 9

AVLU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Melis, Nihal’in cinayetini kendi yöntemleriyle çözmeye çalışırken Murat, Deniz’in masumiyetine inanmaya hazır gibidir ama bazı şartları vardır.