Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Murat’ı oynayan Berkay Hardal neden apar topar diziden çıkartıldı?

İstanbullu Gelin’de Murat’ı oynayan Berkay Hardal neden apar topar diziden çıkartıldı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de dün akşam 47. bölümüyle ekrana gelen İstanbullu Gelin’de hüzünlü bir veda anı yaşandı.

Dizide Murat’ı oynayan Berkay Hardal ve eşi Bade’yi oynayan Hira Koyuncuoğlu, Sezen Aksu’nun ‘Küçüğüm’ şarkısı eşliğinde diziye veda ettiler.

Osman’ın yurtdışına gitmesi beklenirken gelen ani karar herkesi şaşırttı. Murat, şirkette söz sahibi olacak bir pozisyona gelemeyeceğini anlayınca eğitimine devam etmek için yurtdışına gitme kararı aldı. Bade de Murat’la birlikte gitti ve iki oyuncu böylece finalden önce diziden ayrılmış oldu.

İstanbullu Gelin'de Murat'ı oynayan Berkay Hardal neden apar topar diziden çıkartıldı? 7

Geçtiğimiz günlerde Berkay Hardal’ın Meleklerin Aşkı isimli yeni bir dizide başrolde oynayacağı ve bu nedenle İstanbullu Gelin’den sezon bitmeden ayrılacağı, bu kararı yapım şirketine bildirdiğinde ise bazı sorunlar yaşandığı gündeme gelmişti.

Ancak anlaşma sağlanınca Murat’ın diziden sürpriz bir kararla ayrılması senaryoya eklendi ve Berkay Hardal, eşini oynayan Hira Koyuncuoğlu ile birlikte diziye veda etti. Yani aslında sezon sonuna kadar dizide yer alması beklenen karakter, Berkay Hardal’ın yeni işi nedeniyle sürpriz bir şekilde, oyuncunun kendi isteğiyle diziden çıkarılmış oldu.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Berkay Hardal, Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Show TV’de yayınlanacak olan dizinin çekimlerine 10 Mayıs’ta başlayacak. Bu nedenle dizi final yapmadan, yeni dizisinin çekimleri için ayrılması gerekti. Hira Koyuncuoğlu’nun Bade rolü de Murat karakteri ile birlikte son bulmuş oldu.

İstanbullu Gelin’in resmi twitter sayfasından da bu veda sahneleri yayınlanarak oyunculara veda edildi.

İşte o veda sahnesi: